Haberler

Kanal D'nin Yeni Dizisi Muhteşem İkili'nin Kadrosuna Usta İsim Uğur Yücel Dahil Oldu

Güncelleme:

İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin'in yeni dizisi Muhteşem İkili 1. bölümüyle ekrana geldi ve büyük beğeni topladı. Muhteşem İkili'nin 2. yeni bölümünde Uğur Yücel sürprizi yaşanacak. Usta oyuncu Uğur Yücel, Polis Akademisi'nde Barca ve MKC'yi yetiştiren hocaları rolünü canlandıracak.

USTA OYUNCU İKİLİNİN HOCALARI ROLÜNDE DİZİYE GİRİYOR

Yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği, başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Öykü Karayel, Özge Gürel ve Zafer Algöz'ün yer aldığı Muhteşem İkili'ye 2. bölümden itibaren Uğur Yücel dahil oluyor. MKC ve Barca'nın yol gösteren hocaları rolündeki Yücel, ikiliye fırça atıyor.

Kanal D'nin Yeni Dizisi Muhteşem İkili'nin Kadrosuna Usta İsim Uğur Yücel Dahil Oldu

DİZİYE KONUK OYUNCU OLARAK MI KATILDIĞI NETLİK KAZANMADI

MKC ve Barca'nın yol gösteren hocaları, en sert şekilde tepkisini ortaya koyuyor! Hocalarının tepkisiyle yüzleşen ikiliyi büyük tehlikeler bekliyor! Usta oyuncu Yücel'in dizide konuk oyuncu olarak mı katıldığı ise henüz netlik kazanmadı.

MUHTEŞEM İKİLİNİN KONUSU NE?

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca'nın cesareti, MKC'nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Çelikkol Uğur Yücel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (27)

TAM FİNALLİK DİZİ OLMUŞ:

Dizinin final vermesini istiyoruz, yapmacık, uzun sürmez zaten.

8
6
yanıtYanıtla
YİNE VURDULU KIRDILI SİLAHLI DİZİ:

TÜRKİYE DE 3 TİP DİZİ VAR APTAL KOMEDİ - SİLAHLI DİZİ - KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL DİZİSİ

8
0
yanıtYanıtla
Gerçeklerle Yüzleşelim:

Bir Umut Yeter gibi dokunaklı aile dizi projesini saçma nedenlerle yayından kaldırıp, yabancı dizi versiyonlarını yerine koymalarını şiddetle kınıyor, Kanal D''yi protesto ediyoruz, şu an büyük bir fun kitle oluştu, kanal izlenmiyor. Tutmayacak dizi emin olun, bir kaç bölüm sonra final, ne kadar aksiyon polisiye koyabilirler ki, finali yakındır inşallah!

5
2
yanıtYanıtla
tırcı osman:

neden başlıyo neden bitiyo mantıksız olan bu, bıktım abi kendimi denize atacam hem bi iki torba midye çıkartırım abi kayalıklardan, boş ver abi yoldayım kapa ben sizi sonra ararım

yanıt0
yanıt0
tırcı osman:

ben şiddet içeren diziler görmek istemiyorum abi, yeterince gerçek hayatta var zaten

3
4
yanıtYanıtla
cahit:

tango ve cash filminin kopyası

6
0
yanıtYanıtla
CUMA:

TANGO VE CASH

5
0
yanıtYanıtla
ismet:

20 sene geriden geliyoruz. . .

yanıt1
yanıt0
yasin:

Tango ve Cash ve cehennem silahı filimleri kopyala yapıştır.

5
0
yanıtYanıtla
misafir:

aynen

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title