Haberler

Suç makinesi kadından pes dedirten sözler: Bu video Maraş'ı sallar

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta ekiplerin düzenlediği operasyonda yakalanan ve suç makinesi olduğu ortaya çıkan Sercan D. adlı kadın, gazetecilerin "Yeğeninle birlikte mi hırsızlık yapıyorsun?" sorusuna verdiği cevapla ağızları açık bıraktı.

Kahramanmaraş'ta 26 suç kaydı olan, 9 ayrı hırsızlıktan 14 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Sercan D. (30) adlı kadın ile 5 hırsızlık olayına karışan yeğeni Fırat D., polis tarafından yakalandı. Kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren Sercan D., "Yeğeninle birlikte mi hırsızlık yapıyorsun?" sorusuna, "İyi yapıyorum, merak etme evini de soyarım. Çek bu video Maraş'ı sallar" dedi.

ŞİKAYETLER ARTINCA EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şehirde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili yaptıkları çalışmada son 1 ayda iki otomobilden teyp ve hoparlör, iki evden ziynet eşyası ve televizyon ile bir bakkaldan yüklü miktarda sigara çalan kişinin Fırat D. olduğunu belirledi. Ekipler, yaptıkları operasyonda Fırat D.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Kahramanmaraş hırsızlık şüphelisi çek bu video maraş'ı sallar

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Fırat D.'nin emniyetteki sorgusu devam ederken polis, Kahramanmaraş- Gaziantep karayolunda operasyon düzenledi. Durdurulan otomobildeki Fırat D.'nin halası olduğu belirlenen Sercan D. adlı kadın ile başka bir akrabası Tamer D. yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüphelilerin kimlik kontrollerinde Sercan D.'nin 26 suç kaydı olduğu, 9 ayrı dosyadan arandığı ve hırsızlıktan da 14 yıl 11 ay hapis cezası ile arandığı, Tamer D.'nin de hürriyeti yoksun kılma suçundan 1 yıl 8 ay hapis ile arandığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş hırsızlık şüphelisi çek bu video maraş'ı sallar

"BU VİDEO MARAŞ'I SALLAR"

3 kişi, sorgularının ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Bu sırada şüphelilerden Sercan D. gazetecilere tepki gösterdi. Gazetecilerin "Yeğeninle birlikte mi hırsızlık yapıyorsun?" sorusu üzerine Sercan D., "İyi yapıyorum, merak etme evini de soyarım. Çek bu video Maraş'ı sallar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Bu ne yüzsüzlüktür..:

Gerçekten şeri hükümler işletilmeli

6
1
yanıtYanıtla
Lale karaman:

Ulke Mexico gibi oldu

4
0
yanıtYanıtla
KURSAN:

MARAŞ ONA SALLAMASIN

4
0
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Suç makinalarına acımayacaksın . Otuz sene vereceksin.

1
0
yanıtYanıtla
OKUMUŞ HANIM:

Kandiliniz Mübarek olsun. Yaradan dualarınızı kabul etsin.

1
0
yanıtYanıtla
temel:

niye utanacak onu anlamadim sonuc da o kadar dosya var suc var iken aldikleri cezaya baktigim zaman ben bu dandik kanun ve adalet den utaniyorum bence durmadan kanun yapmak yerine suclar da ceza olan kanunlari yapsinlar yakala birak sonuc da kadin hakli niye utansin suc olsa adam gibi cezasi olur durmadan suc yapanlara ømur boyu hapis vermek gerek adalet bakali bu duruma el atmasi gerek kim kimseye zarar verme hakki yok agir cezalar olacak yakala birak ile ne adalet ne kanun olur

0
0
yanıtYanıtla
erasmus:

türk devletide seni sallar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title