Haberler

AK Partili Vekilden Kadına Şiddete 'İmanlı' Öneri

Güncelleme:

AK Parti Isparta milletvekili Sait Yüce, Türkiye'nin kanayan yaralarından biri olan kadına şiddetin çözümüyle ilgili olarak ilginç bir öneri getirdi.

"MANEVİ YASAKÇIYLA TEMİN"

Aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen unsurları ve boşanma olaylarının nedenlerini inceleyen Meclis Araştırma Komisyonu'nda uzmanların görüşlerini dinleyen AK Partili vekil Sait Yüce, şunları söyledi:

"Anlatılanlardan anlaşıldığı gibi hiçbir şey yüzde 100 çözüm olmuyor. Eğitim hakikaten önemli. Ama Allah'a iman ve ahirete iman hakiki manada bir kalpte yerleşse, hiçbir adam bir kadına şiddet uygulamaz. Bu yüzden değerler eğitiminin fevkalade önemli olduğunu, mutlaka bütün kurumların bu konu üzerinde durması gerektiğini, hakiki çözümün ancak manevi eğitimle, kalbe ve ruha yerleştirilecek olan manevi yasakçıyla temin edileceğini düşünüyorum."

''İNANCI SORGULAMAK OLUR''

AK Partili Yüce'nin sözlerine tepki gösteren komisyon üyesi CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise "Şimdi maneviyat boyutuna, Allah'a, imana, ahirete imana hiçbirimizin çekincesi olamaz. Ama 'ancak böyle çözülür' demek, şiddet uygulayan insanların hepsinin inancını sorgulamak ya da şiddet uygulamayan insanlara belki olmayan inancı vermek olur. Konuyu asıl kaynağından, sorunun kaynağından çekip başka bir yere taşımak olur" dedi.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sait Yüce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500

Yorumlar (33)

izmirli:

abi kadın dayak yiyorsa hakediyordur neden herkez doğruyu konuşmuyor haberlerde kadının neden dayak yediğini söylemiyorlar başlık aynı kadın dayak yedi ama neden neden

6
21
yanıtYanıtla
zort:

zorunlu din dersi terördür 18 yasina gelen kendi karar verir ne dine inanacagina

7
15
yanıtYanıtla
NARİN:

BİR BAYAN OLARAK, KİMSE BENDEN BENİ İKİNCİ SINIF SAYAN. ERKEKLERİN İSTEDİGİ ZAMAN DÖVEBİLECEGİNİ SÖYLEYEN, BİR. DİNE SAYGI GÖSTERMEMİ BEKLEMESİN

13
9
yanıtYanıtla
ankara:

Demek senin dini bilgin bu kadar. " biz islam dan önce kadına insan demezdik islamiyet geldi kadına insan demeye basladik " hz.omer. Eğer vicdan sahibiysen git islamiyet araştır

yanıt2
yanıt7
:

SEN HANGİ DİNİN CENNETİ ANALARI AYAĞI ALTINA SERDİĞİNİ GÖRDÜN DİNİMİZ KADAR KADINA DEĞER VEREN BİR DİN VARMI AĞIZDAN ÖĞRENME DİNLE KURANDAN ÖĞRENİLEN DİN FARKLI

yanıt2
yanıt9
BARISKARDES:

Bu zulmü MÜSLÜMAN ülkelerde daha çok GÖRÜYORUZ.Inanclara saygım var ANCAAK gerçek bu.Müslümanların yaşadığı topraklarda VAHSILIK had safhada. Bir yerde bir YANLIŞ var.Emeviler ile HESAPLAŞMAK lazım galiba.

19
2
yanıtYanıtla
musa dunya:

adamın bu dediğine bile itiraz etmiş chp bu nasıl bir şeydir nasıl bir muhalefettir.

8
13
yanıtYanıtla
cem tuna:

Televizyonlara bakın. Eskiden belirli gün ve zamanlarda TV''lerde boy gösteren ve sözde dini konuda açıklama yapan kişiler artık hergün TV''lerde boy gösteriyor. Çoğunlukla ismini vermek istemeyen seğircilerin bazen mantık ve ölçü dışı sorularına muhattap oluyorlar. Aslında bir Hukukçuya, polise, psikiyatra ve psikoloğa başvurmaları gerekirken sorularının cevaplarını bu şahıslarda arıyorlar. Adalet, Hukuk bilinci ve bilimsellik hak getire.

18
0
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

içinde allah korkusu olan bir insan, başka bir insana zarar veremez. başkanım çok doğru bir konuya değinmiş...

5
12
yanıtYanıtla
Yaziklar olsunMobil-IOS:

Eh Afganistanda ve bazi Arab ulkelerindd kadinlar neden taslanarak olduruluyor? Allah korkusu oldugu icinmi?

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title