Haberler

Kadın Bilişimci 15 Yıl Sonra Mezun Olduğu Okulda Ders Verdi

Kadın Bilişimci 15 yıl sonra mezun olduğu okulda ders verdiZONGULDAK - Çaycuma Şehit Aydın Berber Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan Elif Topuz Kararecepoğlu "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında 15 yıl sonra mezun olduğu okulda öğrencilere ders verdi.

Kadın Bilişimci 15 yıl sonra mezun olduğu okulda ders verdi

ZONGULDAK - Çaycuma Şehit Aydın Berber Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan Elif Topuz Kararecepoğlu "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında 15 yıl sonra mezun olduğu okulda öğrencilere ders verdi.

Çaycuma'da ilk ve tek kadın bilişimci olan evli ve bir çocuk annesi Elif Topuz Kararecepoğlu, mezun olduğu Şehit Aydın Berber Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında 10'uncu sınıf öğrencilerine ders verdi. Yıllar sonra okuluna gelerek öğrencilere ders vereceğini hayal bile etmeyen bilişimci Elif Topuz Kararecepoğlu, "Öğrencisi olduğum okuluma, öğrencilere faydalı olmak için gelmek çok güzel bir duygu. Okul müdürü Çetin beye çok teşekkür ediyorum, eşimle ile beni ders vermeye davet ettiği ve bize bu anı yaşattığı için" dedi.

Şehit Aydın Berber Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Çetin Akın farklı meslek gruplarını öğrencilere sunmak amacı ile "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında iş sahiplerini okula davet ettiklerini belirterek "Amacımız, öğrencilerimize seçtikleri yada seçecekleri meslekleri daha kapsamlı tanıtmak ve onları geleceğe daha iyi hazırlamaktır. Öğrencilerimiz iş piyasasında yer alan ve mesleğini başarıyla icra eden meslek sahiplerini tanıyarak, tercihlerini ona göre şekillendirmeleri olacaktır" dedi.

Ders sonrası bilişimci Elif Topuz Kararecepoğlu, öğrencilerle beraber hatıra olarak fotoğraf çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Haberler

title