Haberler

Jürgen Klopp veda için tarih verdi: 2024'te sözleşmem bitince Liverpool'dan ayrılacağım

Güncelleme:

Liverpool'u 30 yıl sonra Premier Lig şampiyonluğuna ulaştırarak tarih yazan Alman teknik adam Jürgen Klopp, 2024 yılında sözleşmesi sona erince İngiliz ekibinden ayrılacağını açıkladı.

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, SWR Sport'a ayrılacağı tarihi açıkladı.

Jürgen Klopp, " Liverpool'da 4 yılım daha kaldı. 2024'te sözleşmem sona erecek. Ondan sonra hayat devam edecek tabii ki. Mainz'dan sonra yaptığım gibi, 1 yıl ara vereceğim. O 1 yıl boyunca hiçbir şey yapmayacağım." ifadelerini kullandı.

"YA TAM YAPARIM, YA HİÇ YAPMAM"

Jürgen Klopp, 2024'te bırakma kararını ise, "Ben büyük bir enerjiyle çalışırım. Fakat, böylesine güçlü bir enerjiyle çalışırken bir problem oluyor. Ben hiçbir şeyi 'biraz' yapamam. Ben ya tam yaparım ya da hiç yapmam. Artık daha fazla devam edemeyeceğimi düşündüğüm zaman ise 1 yıl mola veririm." diyerek sözlerini noktaladı.

5 YILDA KALDIRMADIK KUPA BIRAKMADI

8 Ekim 2015'te Liverpool'a imza atan 53 yaşındaki Jürgen Klopp, bu süreç boyunca Dünya Kulüpler Kupası, Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve İngiltere Premier Ligi şampiyonluğu başarıları kazandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jürgen Klopp Liverpool Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500

Yorumlar (21)

be:

liverpool gibi dev bir takımda şu kupasını kazanmışmış bu kupayı kazanmışmış yiyosa gel cimbomda kazan uefa kupasınıda görek. yemezzzzz tabi. geçiniz yahu bunlar teknik hocamı beee imparator varken bunlar solda sıfır bee

4
10
yanıtYanıtla
yuh:

EFL Cup, FA Cup ingilterede kupaların hiçbirini kazanamadı balon bu bi işe yaramaz

4
10
yanıtYanıtla
gs:

bu terimin yarısı etmez. Terim elazığ sporuda şampiyon yapti..

4
7
yanıtYanıtla
vb:

kaç kere kazanmışda bunu haber ediyonuz 1 kez hemde kaç yıldır ingilterede vb.

1
9
yanıtYanıtla
Silence:

senin ülkende 1 kere de olsa kazanan var mı boş boş yorum yapma mantıgını s

yanıt3
yanıt0
all’s:

siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz sanırım ne terimmiş be çok kaliteli bi hoca olsa zaten klopun yerinde o olurdu

2
7
yanıtYanıtla
AFYONLU:

KLOPP GSYE GELSE GS GOL BİLE ATAMAZ PUAN BİLE ALAMADAN LİGTEN DÜŞER GS TAKIM DEĞİL İLİSTİRDİR

3
6
yanıtYanıtla
ha:

haber değeri sıfır bence

0
8
yanıtYanıtla
ne:

bizeneeeeeeeee

0
8
yanıtYanıtla
TURK:

adamsın klopp. . bizde napalım fatih terime imparator demeye dewam ediyoz. ardayı aldık. . ulan komedi gibi ülke yaw. .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title