Haberler

Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle İlgili Karikatür Yayınladı

Güncelleme:

Aktör Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle alakalı bir karikatür yayınladı. Karikatürde Trump, testere ile Cemal Kaşıkçı'nın kolunu keserken, Veliaht Prens Selman ışık tutuyor.

ABD'li komedyen Jim Carrey, yine çok tartışılacak bir paylaşıma imza attı. Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle alakalı Twitter hesabından bir karikatür yayınladı.

GEÇTİĞİMİZ YIL 34 GAZETECİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

New York merkezli CPJ'nin raporunda, 1 Ocak ve 14 Aralık tarihleri arasında dünyada öldürülen 53 gazeteciden 34'ünün cinayete kurban gittiği belirtildi.

Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle Alakalı Karikatür Yayınladı

Jim Carrey, Perşembe günü Trump karşıtı, Suudi Prens Muhammed bin Selman ve kolunu kesen bir adamla göründüğü bir karikatür paylaştı.

"BİR SONRAKİ BEDENİ BİRLİKTE KESECEKLER"

"Geçen yıl 34 gazeteci öldürüldü. Çünkü Trump gibi zorba insanlar yüzünden. Belki bu yıl arkadaşı, Suudi Avcısı'ndan yeni bir kemik testeresi alacak ve bir sonraki bedeni birlikte kesecekler..."

Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle Alakalı Karikatür Yayınladı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cemal Kaşıkçı Jim Carrey 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Hakkaniyet:

Bizde hükümeti azicik elestiren ya hapsi boyluyor ya da tazminat davalari aciliyor, hemde muhalefet milletvekillerine. Istenen tazminat fahis. Milletvekilinin kürsü hürriyeti yok, elestiri hakki yok. Herseye amenna diyecek yoksa 500. 000 TL tazminat ödeyecek. Bizde Ileri demokrasi var.

10
4
yanıtYanıtla
adil-e:

bizde dediklerin önce hakaret ile elestiri ne onu ögrenecek sonra konusacak. adam dumduz gider yapiyor , karsi taraf haksiz bile olsa hakli cikartiyor. duzey sifir , anlatmak istediklerini gayet guzel seviyeli uslupla anlatip ayni sonucu almak mumkunken daliyor dallama gibi. kapiyi anahtarla acmak yerine kirarak girmeyi tercih ediyor , mesele bu kisacasi. siyaset akil isidir , anahtari kullanacaksin omuzunu degil.

yanıt0
yanıt1
akçaabatlıselçuk:

adam olayı gösterdi avrupa lı abd li adaletizler susması suçu kabul eddiklerinden , inkar edememelerinden

3
0
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Jim Carrey, aslında çok net bir biçimde olayı iyi araştırmış. Şimdi üstteki aydınlatma için kullanılan lambayıda ak partinin ampülü diyecek olanlarda çıkabilir. Biz insanız. Neye bakmakla neyi görmek arasında fark vardır. İnsanın meyili hangi yönde ise onu görür, başka doğru şeyleri bilse de dile getirmeye tahammül edemez.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title