Haberler

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Mazbatasını Aldı

- İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet mazbatasını aldı Yüzlerce vatandaş, mazbatasını alan başkan ile belediye binasına yürüdü İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet.

- İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet mazbatasını aldı

Yüzlerce vatandaş, mazbatasını alan başkan ile belediye binasına yürüdü

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet.

"Bana verdiğiniz destekle, güvenle bugün buradayız"

KOCAELİ - Mazbatasını alan İzmit Belediye Başkanı Fatma kaplan Hürriyet, yüzlerce vatandaşla birlikte belediye binasına yürüyerek görevi devraldı.

Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, 31 Mart yerel Seçimleri'ni kazanarak İzmit Belediyesi başkanı oldu. Seçimler sonrasında yapılan itirazların İzmit İlçe Seçim Kurulu tarafından karala bağlanmasının ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün Kocaeli Adliyesi'nde mazbatasını Kocaeli Adalet komisyonu başkanı Muhittin Paça'dan aldı. İzmit belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i mazbatası alışı sırasında vatandaşlar yalnız bırakmadı. Kocaeli Adliyesi önünde toplanan yüzlerce vatandaş, ellerindeki meşalelerle Hürriyet'i bekledi. Büyük bir coşku arasında mazbatasını alan Hürriyet ile birlikte yüzlerce vatandaş, İzmit Belediyesi binasına yürüdü.

Eski Başkan Doğan'dan görevi devraldı

Vatandaşlar ile birlikte Belediye binasına yürüyen Hürriyet, Belediye başkanlığı makamında görevi İzmit Belediyesi eski başkanı Nevzat Doğan'dan devraldı. Görevi devreden Doğan, Hürriyet'e yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Kaplan, görevi devraldıktan sonra, kendisini Belediye binası önünde bekleyen binden fazla vatandaşla buluştu. Mazbatasını almasını meşaleler ve marşlarla kutlayan vatandaşlara seslenen Hürriyet'i parti yönetimi ve CHP milletvekilleri, eşi ve çocukları yalnız bırakmadı. Yaptığı konuşmasında İzmit'e en iyi şekilde hizmet için verebilmek için çalışacaklarını ifade eden Hürriyet, İzmit Belediyesi'nin kapısının ayrım yapmadan herkese açık olacağını ifade etti.

"Bana verdiğiniz destekle, güvenle bugün buradayız"

Vatandaşların vermiş olduğu destekle seçimi kazandıklarını belirten Hürriyet, "Allah'a şükürler olsun ki kimsenin yüzünü kara çıkartmadık. Allah iyi hizmetler etmeyi nasip etsin. Bugün herkesten çok heyecanlıyım. 15 yıl sonra dertlere derman olmak, bu kadar insanı güldürüyor olmak, onlarının umudunu boşa çıkartmamış olmak benim için onurdur. Bütün İzmitliler'e, hiç ayırt etmeden herkese çok teşekkür ediyorum. Bana verdiğiniz destekle, güvenle bugün buradayız. Girilmez denilene hep birlikte beraber gireceğiz. Sizleri makamımızda ağırlayacağız. Bu zorlu süreçte bizlere sahada, her yerde ciddi destekler veren siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok değerli ailem bana desteklerini esirgemedi. Bir kez daha onlara da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Konuşması sırasında vatandaşlardan gelen tezahüratlar karşında duygulandığını belirten Hürriyet, gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan duaların ardından güvercin uçurtarak sahneden ayrılan Hürriyet, daha sonra makamında vatandaşları ağırlayarak, tebrikleri kabul etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Kaplan Hürriyet Hürriyet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title