Haberler

İZMİR Yıldırım düşmesi sonucu ölen baba-kız toprağa verildi

Güncelleme:

Yıldırım düşmesi sonucu ölen baba-kız toprağa verildi

İZMİR'in Kınık ilçesinde, kurutmaya bıraktıkları tütünü yağmurdan korumak için üzerine naylon örtü sererken yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitiren çiftçi Bayram Türkmen (46) ve kızı Tülin Türkmen (15) gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı. Tülin Türkmen'in tabutuna gelinlik serildi.

Kınık'ın kırsal Taştepe Mahallesi'nde yaşayan 7 çocuk babası Bayram Türkmen, dün (perşembe) saat 02.00 sıralarında aniden sağnak yağmur başlaması üzerine kızı Tülin Türkmen ile Hamzalı Mahallesi, Su Deposu Mevkisi'nde kurumaya bıraktıkları tütünlerinin üzerine, naylon örtü sermek istedi. Bu sırada yıldırım düşmesi sonucu baba-kız ağır yaralandı. Yakınları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba-kızın yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Baba-kızın cesetleri, önce Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi Morgu'na ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

TABUTUNA GELİNLİK SERİLDİ

Yapılan otopsinin ardından baba-kızın cenazesi bugün yakınları tarafından teslim alınarak Kınık'ın Taştepe Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Cenazeler evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Yaşamının baharında hayata gözlerini yuman Tülin Türkmen'in tabutunun üzerine gelinlik serildi. Alevi dedesi Naci Yüksel'in ettirdiği duanın ardından baba-kız için helallik istendi. Daha sonra baba-kızın tabutları omuzlara alınarak Taştepe Cemevi'ne getirildi. Buradaki cenaze törenine Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün, AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Oral Kaymak, Kınık İlçe Emniyet Müdürü Kenan Akgöllü, Türkmen ailesinin yakınları ve çok sayıda köylü katıldı. Burada Bayram Türkmen ve kızı Tülin Türkmen için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

EŞİ VE KIZININ ARDINDAN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Namaz kılınmasının ardından cenazeler Taştepe Mezarlığı'na götürülürken, Birsen Türkmen, eşi ve kızı için gözyaşı döktü. Eşi ve kızının tabutlarının konulduğu cenaze aracının arkasına binmek isteyen Birsen Türkmen'e yakınları engel olup, sakinleştirmeye çalıştı. Baba-kızın cenazeleri daha sonra mezarlığa götürülüp, yan yana toprağa verildi.

YAŞAMI DRAM DOLU

Yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitiren Bayram Türkmen'in aslen Kınık'ın Büyükoba Mahallesi'nden olduğu,15 yaşındayken anne ve babasının vefatının ardından Taştepe Mahallesi'ne çoban olarak geldiği, burada kendini sevdirmesi üzerine Muhtarlık tarafından kendisi için ev yapılıp, evlendirildiği ve bu evlilikten 5'i kız 7 çocuğu olduğu öğrenildi. Türkmen'in maddi durumunun yetersiz olması nedeniyle, kendisi gibi yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitiren kızı Tülin Türkmen'i 7. sınıftan sonra okutamadığı da belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kınık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title