Haberler

İzmir Foça'da Otluk Alandaki Yangın Rüzgarla Büyüdü

Foça'da otluk alandaki yangın rüzgarla büyüdüFoça'da otluk alandaki yangın rüzgarla büyüdüİZMİR'in Foça ilçesinde otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, şiddetli rüzgarın da etkisiyle zeytinlik alana sıçradı.

Foça'da otluk alandaki yangın rüzgarla büyüdü

Foça'da otluk alandaki yangın rüzgarla büyüdü

İZMİR'in Foça ilçesinde otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, şiddetli rüzgarın da etkisiyle zeytinlik alana sıçradı. 1 kilometre mesafedeki askeri üsse doğru ilerleyen yangının söndürülmesi için havadan ve karadan yoğun müdahale sürüyor.

Foça Leventler Mevkii'ndeki otluk alanda, bugün saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle yangın zeytinlik alana sıçradı. Foça Deniz Üs Komutanlığına 1 kilometre mesafedeki yangın şuan için üst için bir tehlike oluşturmazken, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yangını söndürmek için 3 helikopter ve 1 uçak havadan, çok sayıda arazöz, itfaiye aracı ile orman personeli ise karadan yoğun bir çalışma başlattı. Yangının 30 hektarlık bir alanda etkili olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ ÖDKÜMÜ:

Söndürme çalışmalarından görüntü

(KJ Haber- Kamera: Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye İzmir Foça 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title