Haberler

Saldırgan, İstasyonda Duran Genci Sırtından Bıçakladı

Güncelleme:

İzmir'de akaryakıt istasyonunda sırtından bıçaklanan 27 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırı anları saniye saniye iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

İzmir'in Buca ilçesinde, akaryakıt istasyonunda N.A. (21) tarafından sırtından bıçaklanan Umut Özdemir (27), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Talihsiz gencin bıçaklanma anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, olayın ardından kaçan şüpheli N.A. ise kısa sürede yakalandı.

SALDIRININ NEDENİ BİLİNMİYOR

Olay, akşam saatlerinde Buca'daki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Umut Özdemir, akaryakıt istasyonunda bulunduğu sırada arkasından yaklaşan N.A., henüz bilinmeyen nedenle Özdemir'i sırtından bıçakladıktan sonra koşarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören akaryakıt istasyonu çalışanları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Özdemir'i Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Özdemir yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz gencin cansız bedeni, savcının ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

BIÇAKLANMA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarını inceledi. N.A.'nın Özdemir'i bıçakladığı anlar saniye saniye iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Polis kaçan N.A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen N.A.'nın buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Umut Özdemir İzmir Buca 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (65)

GÜNGÖRENLİ:

Tasarlayarak adam öldürmekten müebbet hapis cezası hayırlı olsun hapishane köşelerinde çürü

34
1
yanıtYanıtla
AFERİN:

akp döneminde gerçekleşmiştir.

13
22
yanıtYanıtla
Ewet:

Soyu sopu olmayan, aslını neslini geçmişini inkar eden; köksüz neslin çocukları bunlar. Kısaca söylersek; . . . benim belletirim diyen, annelerin serseri fırlamaları.

yanıt1
yanıt0
gerçek:

Ewet bu saydıklarını içinde sen var mısın. İyi olursa senden kötü olursa fırlama iyi olursa dindar kötü olursa dinsiz. iyi olursa imam kötıü olursa papaz. iyi olursa akp kötü olursa muhalfet . bu ülkeyi işte bu düz mantik bu kibir bu vurdumduymazlık bu yüzeyel basit beyin kafa yıkacak. asıl problem ne diye düşünürsün eğer biraz beyin varsa

yanıt0
yanıt0
Battalgazi:

Biz idam dedikçe bahçeli denen fani af diyor ne diyelim beyin bedava.

33
1
yanıtYanıtla
YSNOKR:

kahpe arkadan saldırmış yazık etmiş şerefsiz delikanlımısın sen ağırlaştırılmış müebbet verilmeli ve hücrede kalmalı bence bir ömür idam gelmeyecekse eğer. . .

30
0
yanıtYanıtla
AA:

AF ÇIKARACAĞINIZA CEZALARI ARTIRIN GASP ADAM YARALAMA CİNAYET HIRSIZLIK TEHDİT DOLANDIRICILIK UYUŞTURUCU MAFYA ÇETE BUNLARIN CEZASINI ÜÇE KATLAYIN

29
0
yanıtYanıtla
Müftü:

bu ahlaksızlıklar son 20 yılda ortaya attı bilmem sizin için ne anlama geliyor. Bu arada İmam sayımız 40 binden 150bin oldu . Demek imam sayısının artmasyıla millet daha ahlaklı olmuyormuş o zaman

13
15
yanıtYanıtla
Celine Çetiner:

Hayırlı sabahlar. Gerçekten çok üzücü evet son 20 yılın içerisinde insanlarımız çok değişti ne bu kadar vukuat ne bu kadar taciz nede bu kadar hırsızlık bu kadar ahlaksız yaşamamıştı bu ülke. Ülke tamamen çığırından çıktı, Yanlış yapıyoruz, İman ahlakla beraber güzeldir, Cahil kimseden

yanıt2
yanıt0
asdas:

Cahil sana sesleniyorum; ahlak, kişilik, karakter, gelişim, din, iman, inanç, hoşgörü vs. kişinin kendinde biten şeyler. Toplumu da bireyler oluşturur. Bireyler ne ise toplum da odur. Ayrıca 40 bin olduğundaki Türkiye nüfusuyla 150 bin olduğundaki Türkiye nüfusu aynı mı sayın cahil? Kabın boşken doldurmuyorsan kim ne yapsın, kabın doluyken doldursak hepsi dışarı aksın gibi. Yukarıdaki haberle ilgili samimiysen böyle alakası olmayan bir yorumu nasıl yazabiliyorsun bir çok yazılabilecek şey varken. . .

yanıt1
yanıt3
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title