Haberler

Sahte içkilere, su görüntüsü vermek için pet şişelerin içine doldurdular

Güncelleme:

İzmir'de düzenlenen sahte içki operasyonunda pet şişeler içerisine doldurmuş 346 litre sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İzmir'in Konak ilçesindeki sahte içki operasyonunda 346 litre sahte içki ele geçirilirken, 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Konak ilçeye bağlı Güzelyurt Mahallesi 920 Sokak üzerindeki bir büfede ve bu iş yerine yakın park halindeki mobil depo olarak kullanılan araç içerisinde, sahte içki ticareti yapıldığına yönelik bilgiler elde edildi.

EKİPLER İŞ YERİNE BASKIN YAPTI

Bilgiler doğrultusunda iş yerine baskın yapan ekipler, 10 adet 0,5 litrelik pet şişeler içerisinde 5 litre sahte votka ve 14 adet 0,5 litrelik pet şişeler içerisinde 7 litre sahte rakı ele geçirdi.

Akıl almaz yöntem! Sahte içkileri, pet şişelerin içine doldurmuşlar

PET ŞİŞELERE DOLDURMUŞLAR

Ayrıca araç içerisinde yapılan aramalarda ise, 300 adet 0,5 litrelik pet şişeler içerisinde 150 litre sahte rakı ve 372 adet 0,5 litrelik pet şişeler içerisinde 186 litre sahte votka ele geçirildi.

346 SAHTE İÇKİYE EL KONULDU

Toplamda 346 litre sahte içkiye el konulurken, baskında olayla ilgisi olduğu tespit edilen şüphelilerden, Şerafettin K., Haydar Ö. ve Hakan M. yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Emniyet Müdürlüğü Konak İzmir Haberler

500

Yorumlar (29)

asd:

yüzde 80 vergi alırsan millet kaçak yapar kaçak içer zamanla kör olur organları iflas eder vs vs

35
8
yanıtYanıtla
MUHTAR06:

İÇMESSEN YÜZDE 80 VERGİ VERMEZSİN SENDE OLUR BİTER

yanıt5
yanıt5
gün gelir devran döner:

muhtar06 aynı şeyi elektrik su doğalgaz içinde söylermisin? senin mantığına göre onlara da tonla vergi vermemek için kullanmamak lazım hadi sende kullanma da görelim XD

yanıt0
yanıt3
KSK li MESUT:

Herşey o kadar pahalı ki. İnsanlar kaçak sigara. Kaçak içkiye yöneldi...

27
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ağır vergilerle ezilen halk, bi anlıkta olsa bulunduğu ortamdan kurtulmanın yolunu arıyordu. bandrollü içkileri sadece burjuva sınıfı alabilirken, alt tabakadaki kendi alkolünü yapamayanlar ise kaçak içki peşindeydi. kullananların `''ının kör olma ihtimali bile kaçağa olan talebin önüne geçememişti. Ülkede alkolun yanısıra sigara, giyim, teknolojik ürünler ve daha akla gelebilecek herşeyin ya kaçağı yada emitasyonu vardı. - Bizi herşey sinirlendirir, çünkü paramız yok isimli kitaptan alıntı

20
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

HER ŞEYDE VERGİLER AŞIRI YÜKSEK KAÇAK İÇKİ SİGARA ELEKTRONİK EŞYA 10 NUMARA YAĞ KAÇAK ELEKTİRİK BU ÜLKEDE DÜRÜST OLMAK İNANIN ENAYİLİKLE EŞDEĞER HALE GELDİ KAÇAN KAÇIRAN KAZANIYOR

16
1
yanıtYanıtla
Yolcu:

Alkol haramdir. Ne zaman uyanacaksiniz?

13
4
yanıtYanıtla
Haram:

Onu devletine diyeceksin istese sattırmaz ama aldığı vergi yüzünden vazgeçmiyor

yanıt11
yanıt3
Erkin:

Hirsizlik da haram midir???Insanlari birbirine dusurmek, coluk cocuk biranda koseyi donmek, kadina kiza uckura duskunluk bunlar da haram mi?Alkol haram diyenlerden hic bu sozleri duyamiyoruz!!!!

yanıt8
yanıt8
öööjjööö:

imha etmeye gerek yok. . . onlara içirin her sahte içkiyi. . test sonuçlarını milletçe görürüz. .

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title