Haberler

Doğurduğu bebeği hastanede tuvaletinde ölüme terk edip kaçan anne yakalandı

Güncelleme:

İzmir'de Torbalı Devlet Hastanesi'nin kadınlar tuvaletinde doğurduğu bebeği ölüme terk edip kaçan 19 yaşındaki anne gözaltına alındı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde devlet hastanesinin tuvaletinde ölü bir bebek bulundu. Bebeği dünyaya getirdiği iddia edilen 19 yaşındaki anne ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 12.30 sıralarında Torbalı Devlet Hastanesi kadınlar tuvaletinde meydana geldi. Temizlik görevlileri hastanenin kadınlar tuvaletinde ölü bir bebek olduğunu fark etti. İhbar üzerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, bebeğin cinsiyetinin kız olduğu ve yeni doğmuş olduğu belirlendi. Bebeğin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Olay üzerine çalışma başlatan polis ekipleri hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına aldı. Yapılan incelemenin ardından bebeği dünyaya getiren şahsın 19 yaşındaki A.K. olduğu belirlendi.

Doğurduğu bebeği hastanede tuvaletinde ölüme terk edip kaçan anne yakalandı

TEDAVİSİ TAMAMLANDI, GÖZALTINA ALINDI

Nişanlı olduğu öğrenilen A.K., hijyenik olmayan ortamda doğum yaptığı için tedbir amacıyla Torbalı Devlet Hastanesi'ne götürülüp, tedaviye alındı. Tedavinin ardından A.K. ekipler tarafından gözaltına alınarak ifadesi alındı. A.K.'nin ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE BELLİ OLACAK

Öte yandan bebeğin ölü mü doğduğu yoksa dünyaya geldikten sonra mı hayatını kaybettiği, otopsi raporunun ardından kesinlik kazanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Torbalı İzmir Haberler

500

Yorumlar (39)

Vatandaş:

Kadın beyanı esastır diyen Devlet versin cevabını ve o yavrucağın günahını yüklensin şimdi... kadın kadın kadı dediniz dediniz çıkarttınız göklere alın işte buda kadın

54
22
yanıtYanıtla
ADANALI:

ne alaka abe cahil sen ne zırvalıyosun

yanıt8
yanıt26
fatih:

cahil vatandaş, konuşma da adam sansınlar. . . .

yanıt12
yanıt32
kahramankentli:

Bir ara izmirde BEDEN BENİM KARIŞMA diye yürüyüş yapmıştı kadınlar. Şimdi ne demek istedikleri belli oldu. Beden sizin anladıkta, tuvalete bıraktığınız can kimin? Allah ıslah etsin ne diyeyim.

54
7
yanıtYanıtla
KADIN DEĞİL ÇOCUK:

Yorumları okuyorumda herkes kadın demiş. ne kadını ? 19 yaşında çocuk daha o çocuk. nerde bu ülkenin aydın özgür diye dolanan dalkavukları ? 19 yaşında kız evlense kıyamet kopardı yobazlık diye. iki yüzlü karakterszler Milletinin Dna''sı ile oynadılar Allahın Laneti üzerinze olsun.

23
7
yanıtYanıtla
Erdal:

Sürtük Böyleleri ancak gezip tozmayı yiyip içmeyi seviyor. Allah Hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

24
1
yanıtYanıtla
hayat:

klasik izmir

10
6
yanıtYanıtla
KADINHAKLARI:

Kadın mı , lütfen , aaa ne ayıp , onlar öyle şeyler yapmazlar. . . Lütfen.

15
1
yanıtYanıtla
dresden:

o kadına ve o çocuğa bu toplumun yapıştıracağı sıfatları şimdi ve ilerde düşündükçe suçlunun sizler olduğunu daha iyi anlıyorum. utanmalısınız hepiniz.

7
6
yanıtYanıtla
Hayret Yani:

Bu tür olayların soruşturması gizli yapılmalı. İfşa edilmemeli. Yaptığı hata güzel bir dille anlatılmalı. Devlette desteğini vermeli. Böyle olaylar yaşanmamalı. Bakamayacak durumda olanların çocukları devlet desteğiyle büyütülmeli.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title