Haberler

İzmir'de Fetö'nün Gaybubet Evlerine Şok Baskın: 16 Gözaltı

İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine şok baskın: 16 gözaltı Örgüt evlerinde yüklü miktarda para ve altın bulunduİZMİR - İzmir'de, terör örgütü FETÖ/PDY elemanlarının akrabalarından dahi gizlendikleri gaybubet evlerine yapılan baskında 16 kişi gözaltına alınırken, evden yüklü miktarda para ve...

İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine şok baskın: 16 gözaltı

Örgüt evlerinde yüklü miktarda para ve altın bulundu

İZMİR - İzmir'de, terör örgütü FETÖ/PDY elemanlarının akrabalarından dahi gizlendikleri gaybubet evlerine yapılan baskında 16 kişi gözaltına alınırken, evden yüklü miktarda para ve altın ele geçirildi.

Terör örgütü FETÖ/PDY ile mücadele sürüyor. Örgüt içerisinde faaliyet yürüten örgüt mensuplarının yakalanmamak adına sıkça ev değiştirdiği biliniyor. İzmir'de örgüt mensuplarının yakın akrabalarından dahi saklandığı ve gaybubet evleri olarak adlandırılan evler, İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Ekiplerince tespit edildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama ve yakalama kararına istinaden bugün sabah saatlerinde eş zamanlı olarak operasyonların düğmesine basıldı.

Altınlar, Dolarlar, Euro'lar..

Yapılan operasyonda FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak hakkında yakalama kararı olan ve halen örgütsel faaliyetlerine devam eden 16 kişi gözaltına alındı. İkametlerde yapılan aramalarda örgütsel amaç için kullanıldığı tespit edilen 19 bin 260 TL, 2 bin 500 Euro, 6 bin Dolar miktarında para, iki adet altın bilezik, 24 adet çeyrek altın, iki adet yarım altın, dört adet lira altın ve çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınanların sorgusu devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title