Haberler

İZMİR Anneler Günü'nü kutlamaya giderken kazada ölenler unutulmadı

Güncelleme:

Anneler Günü'nü kutlamaya giderken kazada ölenler unutulmadıMUĞLA'nın Marmaris ilçesine Anneler Günü kutlamasına giderken geçirdikleri kazada yaşamını yitiren 24 kişi, 3'üncü ölüm yıl dönümlerinde anıldı.

Anneler Günü'nü kutlamaya giderken kazada ölenler unutulmadı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesine Anneler Günü kutlamasına giderken geçirdikleri kazada yaşamını yitiren 24 kişi, 3'üncü ölüm yıl dönümlerinde anıldı. Anma töreninde, ölen 24 kişi anısına inşa edilen Yaylacık Anneler Parkı ve Anıtı'na kırmızı karanfiller bırakıldı.

İzmir'den 'Anneler Günü' kutlaması için yola çıkan 34 kişinin bulunduğu, Armağan Sertbaş yönetimindeki 03 FR 747 plakalı tur midibüsü, Muğla- Marmaris Karayolu'nun Sakar Geçidi bölümünde, keskin virajların olduğu rampada kontrolden çıktı. Yolcuların çığlıkları arasında, 30 metre yüksekten alt yola düşen midibüstekilerden 24'ü yaşamını yitirdi, 10'u ise yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan kazanın üçüncü yıl dönümünde, ölenler İzmir'in buca ilhçesindeki Yaylacık Anneleri Parkı ve Anıtı'nda anıldı. Anma törenine katılan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, anıta kırmızı karanfiller bırakarak, kazada yaşamını yitiren vatandaşların yakınlarına başsağlığı diledi. Kılıç'la birlikte anıta karanfil bırakan kazada hayatını kaybedenlerden Ayşe Namlıarkan'ın eşi Mehmet Akif Namlıarkan, eşinin ölümünün üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen hala toparlanamadıklarını dile getirerek, "Bu yıl üçüncü sene oldu. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Toparlanmış sayılmayız. Eşimle birlikte yaşadığımız evimizi kitledik, kızımızı da alıp, başka bir eve taşındık. Çok üzüntülüyüz" dedi.

'MEZAR TAŞINI SEVECEĞİM'

Ayşe Namlıarkan'ın kızı Yasemin Namlıarkan ise, annesine duyduğu özlemi dile getirerek, sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesinin ardından annesinin mezarını ziyaret edeceğini ifade etti. Namlıarkan, "Büyük bir acı kaybımız oldu. Hayatımız tamamen değişti. Anneler Günü'nde anneme çiçek vermek, hediyeler almak isterdim ama olmadı, nasip böyleymiş. Hiç sevmediğim bir gün diyebilirim. Ben şimdi yarın veya öbür gün yasak kalktıktan sonra gidip annemin mezar taşını seveceğim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Marmaris İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title