Haberler

İzlandalılar Türkiye'deki karşılamadan çok memnun kaldı: Şımartıldık

Güncelleme:

İzlanda Milli Takımı'nın güvenlik şefi Vidir Reynisson, A Milli Takım'ın ülkelerinde 1,5 saat bekletilmesi ve Emre Belözoğlu'na fırça uzatılmasının aksine, "Türkiye'deki karşılama harika oldu. Antalya'da kaldığımız oteldeki personel her yönüyle dört dörtlüktü. Adeta şımartıldık." ifadelerini kullandı.

İzlanda Milli Takımı'nın güvenlik şefi Vidir Reynisson, Türkiye'deki karşılamayla ilgili açıklama yaptı. A Mili Takım kafilesi EURO 2020 maçı için haziran ayında İzlanda'ya gitmişti. Burada Türkiye kafilesi yaklaşık 1,5 saat havalimanında bekletilmiş, hatta bir turist Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatarak kriz çıkarmıştı.

Türkiye'nin daha önce yaşananlardan dolayı İzlandalılara misilleme yapmadığı ortaya çıktı. İzlanda Milli Takımı'nın güvenlik şefi Vidir Reynisson, EURO 2020 elemeleri kapsamında geldikleri Türkiye'de kendilerine yapılan karşılamadan memnun kaldıklarını açıkladı.

İzlandalılar Türkiye'deki karşılamadan çok memnun kaldı: Şımartıldık

"TÜRKİYE'DE ADETA ŞIMARTILDIK"

Reynisson, "Buraya gelmeden önce hazırlıklıydık. Türkiye'ye son gelişimizde zaten iyi karşılanmıştık. O yüzden pek kaygılı değildik. Türkiye'deki karşılama harika oldu. Antalya'da kaldığımız oteldeki personel her yönüyle dört dörtlüktü. Adeta şımartıldık." dedi.

Güvenlik şefi, şöyle devam etti: "İzlandalı futbolcuların hepsinin pasaportları tek tek kontrol edildi. Türk yetkililer bunun rutin bir kontrol olduğunu söylediler. Burada bir sorun yok çünkü sonuçta ülkelerinin güvenliğinden sorumlular. Biz de bu yüzden üzülmedik, gülümsemeyle karşıladık."

İzlandalılar Türkiye'deki karşılamadan çok memnun kaldı: Şımartıldık

Antalya'dan geçtikleri İstanbul'da kendilerini bekleyen atmosferi de yorumlayan İzlanda Milli Takımı Güvenlik Şefi, "Binlerce insanın doldurduğu tribünlerde, dünyanın en gürültülü statlarından birinde oynayacağız. Burada oynamak ve buradan üç puanla ayrılmak heyecan verici olacak." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalya İzlanda Türkiye Haberler

500

Yorumlar (104)

Mehmet:

Helal olsun kötüye iyilikle karşılık vermek ona verilecek en büyük cezadır İşte müslüman farkı

71
23
yanıtYanıtla
Türkoglu:

Sen anlamayana iyi davransan ne yazar, kötü her zaman kötü! herseyi müslümanliga yormayin, bakalim Kuran ne diyor. - Eğer (bir suçtan dolayı) ceza verecek olursanız size yapılan azab ve cezanın misli ile ceza verin. Ama sabrederseniz, elbette o, sabredenler için daha hayırlıdır.

yanıt10
yanıt0
):

TÜRKOĞLU. . . . eee işte bizimkiler de sabretmiş, söylediklerin çelişiyor galiba biraz :)

yanıt0
yanıt0
birisi:

''türkoğlu''kafana göre ayet yorumlama. git biraz tefsir oku. ayetin manası ne için indirildiğini öğren sonra burda fetva ver. sen dinini adam gibi öğrenmeye gayret etsen islam dininde kötülüğe iyilik ile cevap verilmesini gerektiğini bilirdin. ayetler hadisler var bir sürü. siyer oku peygamber ahlakı oku biraz da öğren. sana altta biraz bilgi vereyim de cehaletinden utan bir daha kafana göre fetva verme herkes islam alimi oldu memlekette.

yanıt0
yanıt0
birisi:

Nisâ 149 ve Fussilet 34 gibi ayetlerde “kötülüğe iyilikle cevap verin!” denilirken Hac sûresi 60 gibi ayetlerde kötülüğe misliyle cevap verilmesi tavsiye ediliyor. Çelişki gibi duran bu durum kıyasladığınız ayetlerin Arapça metnindeki farklı kelimelere Türkçede aynı kelimeyle karşılık verilmiş olmasından kaynaklanmaktadır.

yanıt0
yanıt0
birisi:

(Nisâ 149 ve Fussilet 34. ayetlerde “kötülük” olarak çevrilmiş kelime aynı kökten ??? (sû’) ve ???? (seyyie) kelimeleri iken, bu ayetlerle kıyasladığınız Hac 60. ayette ???? (ikâb) kelimesinin fiil formu kullanılmıştır. Nisâ ve Fussilet ayetlerindeki kelime Fussilet 34’te de açıkça görüleceği gibi “iyilik” anlamındaki ?????? (hasene) kelimesinin zıttı olan “kötülük” anlamındadır.

yanıt3
yanıt1
birisi:

Görüldüğü gibi 58. ayette Allah yolunda hicret etmiş kişilerin karşılaştıkları kötü muamele 60. ayetteki ???? (âqabe) fiiliyle dile getirilmiş, bununla başa gelen haksızlıklar, haksız yere öldürülmeler vs. konu edilmiştir.

yanıt3
yanıt2
ASLI:

Gayet misafirperver olup, onları sahaya gömelim, bize yakışan budur.

66
9
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

!!!! BİZİM OYUNCULARA YAPILDIGI GİBİ YAPILMASI GEREKİYORDU !!!!

45
24
yanıtYanıtla
DYNAMO:

YAPTIKLARININ KARŞILIĞI VERİLMELİYDİ. . .

28
19
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title