Haberler

İtalya Cumhurbaşkanı Enbe'ye Hayran Kaldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Gül'ün İtalya Cumhurbaşkanı Napolitano şerefine verdiği resepsiyonda sahneye çıkan Enbe Orkestrası, diplomatlardan büyük beğeni topladı.

Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano ve eşi Clio Maria Napolitano onuruna Roma'da verdiği resepsiyonda konser verdi.

ENBE ORKESTRASINI TEBRİK ETTİ

Enbe Orkestrası gecede aryalardan Latin melodilerine ve Arjantin tangolarına kadar uzanan bir repertuvarla sahnedeydi. Gecenin solistlerinden Meyra, 'Hatırla Ey Peri' ve 'G. Minor' eserlerindeki yorumuyla beğeni topladı. Konserin sonunda Napolitano, Enbe Orkestrası'nı tebrik etti.

SİYASİLER DE ORDAYDI

Resepsiyona katılanlar arasında; Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Roma Büyükelçisi Hakkı Akil, Vatikan Büyükelçisi Kenan Gürsoy ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de vardı.


Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Enbe Orkestrası Avrupa Birliği İtalya Roma Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title