Haberler

İTÜ'lü gencin öldürüldüğü anın kamera görüntüleri çıktı

Güncelleme:

İTÜ Elektrik Mühendisliği bölümünden bu yıl mezun olan 23 yaşındaki Halit Ayar'ın İstiklal Caddesi'nde bıçaklanarak öldürüldüğü anın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İFADESİNDE HER ŞEYİ ANLATTI

İTÜ Elektrik Mühendisliği bölümünden bu yıl mezun olan 23 yaşındaki Halit Ayar'ı, iki arkadaşıyla birlikte gittiği İstiklal Caddesi'nde Tünel'deki tramvay durağında otururken bıçaklayan Emra Yaşar, ifadesinin detayları da ortaya çıktı.

İTÜ'lü gencin öldürüldüğü anın kamera görüntüleri çıktı

"BİZE İKİ BİRA ALMALARINI İSTEDİK"

Yaşar, şunları söyledi: "Cezaevinden izinli olarak çıkmıştım. Arkadaşım Emrah Kurdal ile Taksim'e bir bara eğlenmeye gittik. Paramız bitmişti. Durakta gençleri gördük. Bize 2 bira almalarını istedik. 'Biz niye bira alalım?' dediler. Bunun üzerine 'O zaman para verin, biz kendimiz alalım' dedik. Buna da karşı çıkınca aramızda tartışma çıktı. Tartışma sırasında bıçağımı çıkartarak salladım."

ARKADAŞI DA KABUL ETTİ

Emra Yaşar'ın yanındaki Emrah Kurdal ise çok sarhoş olduklarını söyleyerek, elindeki kırık bira şisesiyle saldırdığını kabul etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Teknik Üniversitesi İstanbul DHA Haberler

500

Yorumlar (213)

ADSIZ:

CEZAEVLERİNİ BOŞALTMAYA DEVAM EDELİM, PIRIL PIRIL ÇOCUKLARI TOPRAK ALTINA, KATİLLERİ BAŞ ÜSTÜNE KOYALIM.

214
3
yanıtYanıtla
X:

O cezaevlerinde sadece muhalif diye terörist, vatan haini sayılan yüz binler var. Hepsi en az lisans mezunu. Tecavüzcüleri, katilleri el üstünde tutan hükumet sadece koltuğunu düşünüyor.

yanıt0
yanıt0
toka:

gelde bu orospu çocuklarını asma.

206
0
yanıtYanıtla
EMREÖZDEMİR:

Cezaevinden izinli olarak çıkmak kadar saçma bırsey varmı.

174
0
yanıtYanıtla
İKİLEM:

Cezaevine kokoreç makinesi getirmek, özel oda yaptırmak heee bide dışarda çocuklara yapılan istismarlar. 395 karakter hakkın kaldığı için diğerlerini yazacak yer bulamıyorum. Ama 2023 sayfada özet geçebilirim kalan saçmalıklara.

yanıt2
yanıt0
KARA:

En büyük saçmalık zaten bu adam suça zaten meyilli ve sen bu yaratıkları izinli çıkarıyorsun hava alsınlar diye nasıl saçma bir adalet nasıl bir ülke nasıl bir bozuk düzen yazıklar olsun. . .

yanıt27
yanıt0
ADSIZ:

DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ BIRAKIN İÇERDE GERSİN İTLER. TENEFÜSE ÇIKAR GİBİ DIŞARI ÇIKIYORLAR. . BU NASIL BİR SİSTEM. .

yanıt11
yanıt0
ali:

adam cocuk yapcak ihtiyaclarını karsılıcak diye sanırım bu izin olayı.

yanıt5
yanıt7
Papi:

Laf olsun diye yazi yazmissin parmak maymunu iyi niet goz onunde bulundurularak adam oldugu dusunulerekten izin veriliyor kit beyninin anlayacagi sekilde soyleyeyim her mahkum azili 20 yil cezasi vardir 10 yil adam akilli cezasini cektiyse hicbir vukaata bulasmadiysa adam oldugunu dununerekten verilir bu izin ayrica biz idamdan yanayiz boyle insanlari yasatmama ve beslemem tarafiyiz sana sorsan onada karsi cikarsin

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Böyle bir evladim olsa, kendim kazardim mezarini. Allah kimseye böyle bir evlat vermesin. Böylelerinin ic organlarini alip, organ bekleyenlere vereceksin. En azindan bosa gitmis olmaz leşi.

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title