Haberler

İstifa kararı alan Fikret Orman, başkan adayı olmayacak

7 yıldır Beşiktaş Başkanı olan Fikret Orman, yapılacak başkanlık seçiminde aday olmayacağı öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski yöneticilerden Candaş Tolga Işık'a konuştu. Siyah beyazlıların 1 numarası, seçime girmeyeceğini söyledi.

Candaş Tolga Işık konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle;

Candaş Tolga Işık, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Az önce Fikret Orman'la konuştum "Kararımı açıkladığım günden beri hiç değiştirmedim, değiştirmeyeceğim de. Aday değilim. Olmayacağım." dedi"

Candaş Tolga Işık ayrıca, "İsmail Ünal ile konuştum az önce "Adaylığım için imza toplama sürecine start verildi, hele bi süreç sonlansın kararımı öyle açıklayacağım" dedi." açıklamasında bulunarak İsmail Ünal'ın başkanlık için adaylık çalışmalarına başladığını ifade etti.

"TEK İSTEĞİM KONGRENİN BEŞİKTAŞ'A YAKIŞMASI"

Başkan Fikret Orman, olağanüstü seçimli genel kurulun siyah-beyazlı camiaya yakışır şekilde olması dileğinde bulundu. Kulüp dergisinin Ekim ayı sayısındaki yazısında siyah-beyazlıların gündemine ilişkin değerlendirmeler yapan Orman, "7,5 yıllık görevim süresince her zaman Beşiktaş menfaatlerini gözettim. Beşiktaş aşkıyla görevimi yerine getirmeye çalıştım. Hangi vasıfla olursa olsun kulübümüze hizmet etmekten her zaman gurur duyan birisi olarak tek isteğim, kongremizin Beşiktaş'ımıza yakışır bir ortamda gerçekleşmesidir. Şimdiden camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İstifa kararı alan Fikret Orman, başkan adayı olmayacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Candaş Tolga Işık Fikret Orman Beşiktaş Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

Kağan Soydan:

Bir eve araba şart ise arabayı kar ediyorum deyip satarak eşek almamak gerekir... Çünkü arabanın taşıdığı yükü taşıyamaz... Mahsul tarlada kalır aç kalırsın... Takımın golcüsünü satmak golcü oyuncu olmadan sahaya çıkmak bu mantıktır... Başkan senin hatan bu oldu hem kendini hem de takımı yaktın... Doktor ihtiyacın varken hemşire alamazsın motor arızasını kaportacı ya yaptiramazsin

11
1
yanıtYanıtla
VEZIRR:

HEM BIRAKICAM DEYIP YENIDEN ADAY OLMASI KOMIK OLMAZMI BUNUMU HABER YAPIYORSUNZ . .

8
1
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Abiniz:

Adamı harcadınız vicdansızlar :)

2
4
yanıtYanıtla
düşünen insan:

tebrikler git artık fazla bile kaldın

2
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLİ DÖNERCİ DAYI:

Abdullah avcıda kendi isteğiyle istifa etsin,beşiktaşımıza yüklü tazmınat ödetmesin. Uyguladığı sistem tutmadı.

2
1
yanıtYanıtla
BJK:

OLSANDA RTIK SEÇİLEMESSİZ

0
1
yanıtYanıtla
gerçekler:

takımı batır çıkmasa sok elinde patyalan oyunclar al servet öde sonra namusumla çalışıyordum de

0
0
yanıtYanıtla
BU BEŞİKTAŞTAN BİR ŞEY OLMAZ:

oooh be çok şükür sakın tekrar aday olma fiko istemiyoruz senin hataların yüzünden ne futbolcular kaybettik iki sene şampiyonluğu kaybettik ve taraftarına çok gördün bjk tv izlettirmedin bize şifresiz türksatta, , abdullah avcıda bırakır inşallah

0
0
yanıtYanıtla
sadri:

koç aliyi yanlızmı bırakacan yağcı orman

0
0
yanıtYanıtla
BASTONCU:

BU YARA KENGRENE DÖNÜŞMEDEN GİDİN SİZDE HİÇ YÜZ YOKMU BEŞİKTAŞA YAŞATTIĞINIZ BU HAZİMETİ İKİDE BİR ŞANS GELE ALDIĞINIZ ŞAMPİYONLUKLARIN ARKASINA SAKLAYAMASSINIZ ZAMANI GELDİĞİNDE ÇEKİP GİTMESİNİ BİLMEK LAZIM EVET ÇEKİN VE GİDİN KALINTILARINIZLA BERABER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title