Haberler

Derbiye Damga Vuran VAR Diyalogları Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Berabere biten F.Bahçe-G.Saray derbisinden Ali Palabıyık'ın kararları çok tartışılmıştı. Özellikle Eljif Elmas'ın gol attığı pozisyonda Bülent Yıldırım'ın, "Gol öncesi Feghouli'ye faul olabilir. VAR'a bakmanı tavsiye ederim" tavsiyesine; orta hakem Ali Palabıyık, "Faul yok, pozisyon temiz" karşılığını verdi.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde oynanan oyundan çok, hakem Ali Palabıyık'ın verdiği ve vermediği kararlar konuşuluyor. Sarı-Kırmızlılar, F.Bahçe'nin Eljif Elmas ile bulduğu beraberlik golü öncesinde Dirar ile Feghouli arasındaki iki mücadelede faul olduğunu ve Mehmet Topal'ın da Martin Linnes'e yaptığı hareketten dolayı oyundan atılması gerektiğini savunarak hakeme tepki gösterdi. F.Bahçe cephesi ise Ali Palabıyık'ın kötü bir maç yönettiğini ve takdir haklarını hep G.Saray'dan yana kullandığını dile getirerek hakeme isyan etti.

M.TOPAL 'KÖTÜ NİYETLİ' DEĞİL!

Akşam'da yer alan habere göre; Zorlu karşılaşmada çok tartışılan 2 pozisyon vardı. Belki de bu sezonun şampiyonunu belirleyecek bu 2 pozisyon, kamuoyunun en çok tartıştığı konu oldu. Bunlardan birincisi 56. dakikada Mehmet Topal'ın, Linnes'e yaptığı müdahaleye gösterilmeyen ikinci sarı kart ve dolayısıyla kırmızı karttı. Çünkü Mehmet Topal'ın sarı kartı bulunuyordu. Palabıyık bu pozisyonda kart göstermeye gerek görmedi.

Maçtan sonra yetkililerin bu konudaki sorularına şu açıklamayla cevap verdi:Temastan sonra Mehmet Topal'ın dizini kırmasını ve rakibini sakınmasını iyi niyetli davranış olarak yorumladım ve bu nedenle kart vermedim.

VAR'IN TAVSİYESİ DİNLENMEDİ

Çok konuşulan ve üzerinde 'faul olduğuna dair' bir çok kişinin mutabık kaldığı diğer pozisyon ise 71. dakikaydı. Fenerbahçe'nin Eljif Elmas'la bulduğu gol öncesinde Feghouli'den topu kapan Dirar'ın, rakibine faullü müdahale ettiği iddiası vardı. Ancak Palabıyık VAR odasıyla uzun süre konuştuktan sonra golü geçerli saydı. VAR hakemi Bülent Yıldırım ile orta hakem Ali Palabıyık arasında geçen diyaloğa ulaşıldı. Bu pozisyonda Bülent Yıldırım'ın, "Gol öncesi Feghouli'ye faul olabilir. VAR'a bakmanı tavsiye ederim" tavsiyesine; orta hakem Ali Palabıyık, "Faul yok, pozisyon temiz" karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Eljif Elmas Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (123)

Murat:

Galatasaray hep hakemler tarafından korunmaya alıştığı için yabancılık çekmiştir

18
43
yanıtYanıtla
sadasdsadada:

VAR olmasaydı hangi takımın şu an kaç puanı vardı bir bak bakalım birde hakemler hata yapabilir bildirgesinin altında ligde bir tek Galatasarayın imzası yok bence bir daha düşün

yanıt3
yanıt0
Ali palabıyık:

Ağlayın ölümüzle yenemediniz

9
31
yanıtYanıtla
TEKERBAHÇE:

SEN ŞİMDİ DIŞARDA ADALETTEN BAHSEDERSİN ÇEVRENE, DÜRÜST BİR KARAKTERDE OLDUĞUNU FELAN SÖYLERSİN. . DOĞRU BİR''DİR. . VE SEN ÇIKAR AMACINA GÖRE DOĞRUYA YANLIŞ DİYOSUN. . SİZ FENERLİLERİN ADALET ANLAYIŞI İŞTE. .

yanıt15
yanıt2
BJK:

BU ŞARTLARDA ZATEN YENİLMEZSİNİZ HATIRLASANA GECEN SENEKİ FENERBAHÇE KADIKÖY STADINDA FB-BJK MAÇI OLAYLARINI . SİZ ASLA DEĞİŞMEYECEKSİNİZ !!! FAKAT UNUTMA DEĞİŞMEYECEK BİR ŞEY DAHA VARKİ BUNU ASLA SİLEMEYECEKSİNİZ ''''ŞİKECİ fenev''''

yanıt9
yanıt2
GS TV:

DUA ET PALABIYIK SANA BİR DAHA TT ARENADA MAÇ VERMESİNLER , VERİRLESELER YEMEDİĞİN KÜFÜR KALMAZ

yanıt10
yanıt3
CAN DEP:

Ulan Kuş beyinli Zaten en zor ölülerle oynmak..

yanıt3
yanıt1
TEKERBAHÇE''YE:

SEVGİLİ KARDEŞİM. ADALET ZAMANA, MEKANA VE RAKİBE GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTEREN BİR KAVRAM OLMAMALI DEĞİLMİ? ÇOK ESKİLERE GİTMEDEN DAHA BU SEZON OYNANAN BİR TRABZON MAÇINIZ VAR. O ZAMAN KAÇINIZ ÇIKIP ADALET SADECE BİZİM HAKKIMIZ YENDİĞİ ZAMAN DEĞİL, BİZİM LEHİMİZE YANLIS KULLANILDIĞI ZAMANDA YANLIŞTIR DEDİNİZ. FANATİK BİR FENERLİ OLARAK TOPALIN HAREKETİNİN KART, GOLÜMÜZÜN FAUL OLDUĞUNU KABUL EDERKEN, Bİ ANDA DÜNE KADAR MİLLETE OH OLSUN DİYEN TARAFTAR GRUBUNUN ADALET BEKÇİSİ KESİLMESİNİ RED EDİYORUM.

yanıt3
yanıt0
memet:

FENERBAHÇELİLER UYANIN. GALATASARAYLILAR UYANIN. Ortada bir oyun dönüyor. Pazar günkü maçta (Pardon orta oyununda) kollanan kesinlikle FENERBAHÇE değildi. Kollanan sadece ve sadece bir kişi vardı. O da ALİ koç. olmayan Karizması yerle bir olacak ve istifa söylentileri başlayacaktı. Fakat bir el buna izin vermedi. O içimizden olmayan ''EL'' kim acaba. Bakalım bu orta oyununda bizi daha ne rezillikler bekliyor. Tr-araftarların uyanık olması lazım.

31
8
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bu maci yabanci bir hakem yönetmiş olsaydi Fb GS,dan tarihi fark yerdi..!

25
12
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title