Haberler

İşte Cüneyt Çakır'ın Derbi Maçı Notu!

Güncelleme:

UEFA Hakem Komitesi Türkiye Sorumlusu Jaap Uilenberg ile Haziran ayında onun yerine gelecek olan Roberto Rosetti, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yöneten Cüneyt Çakır'a tam puan verdi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi bitti ama tartışması bitmedi. Özellikle hakem Cüneyt Çakır'ın kritik pozisyonlarda verdiğ kararlar hala futbolseverlerin dilinde. Peki Çakır'ın notu ne? Kendisini bu maçta yakından gözlemleyen UEFA yetkilileri ne düşünüyor? Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Cüneyt Çakır'ı UEFA Hakem Komitesi ve Türkiye Sorumlusu Jaap Uilenberg , Fenerbahçe-Beşiktaş maçını stattan izledi.

3 AYRI KUTLAMA MESAJI

Haziran ayına kadar bu görevi sürdürecek olan Hollandalı Uilenberg'in veliahtı olan Roberto Rosetti ise İstanbul'da ama televizyondan izledi. Trafiğe takıldığı için televizyondan seyretmek zorunda kalan Rosetti, maç biter bitmez Cüneyt Çakır'a 3 ayrı kutlama mesajı çekti.

ROSETTI: SON DERECE BAŞARILIYDI

Türkiye'deki görevine haziran ayında başlayacak olan Rosetti, Çakır'ın özellikle maçta kurduğu hakimiyete hayran kaldığını ifade etti. Rosetti'nin, "Böylesine kritik bir maç ancak bu kadar iyi idare edilebilirdi. Çakır bir an bile kontrolü ve hakimiyeti elden bırakmadı. UEFA Hakem Komitesi, maçların mümkün olduğunca 11'e 11 tamamlanmasını istiyor. Cüneyt Çakır da bu yönden son derece başarılı bir yönetim gösterdi" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Roberto Rosetti'nin not olarak da Cüneyt Çakır'a 8.4 puan verilmesini uygun gördüğü, ancak maçın zorluk derecesini göz önüne alarak bu notun 8.5 olması görüşünde olduğu belirtildi.

UILENBERG: TEK HATASI BECK'E SARI GÖSTERMEMESİ

UEFA'nın Türkiye'deki hakemlerden sorumlu ismi olan Jaap Uilenberg, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını Ülker Arena'da izleyip, Cüneyt Çakır'ın performansını yerinde gördü. Çakır'ı son derece başarılı bulan Uilenberg'in, maçın en çok tartışılan pozisyonları olan Caner Erkin'in sinirli tavırlarına ve Andreas Beck-Volkan Şen, Sosa-Volkan Şen gerginliklerine yaklaşımı son derece çarpıcıydı. Çakır'ın sadece Beck'e sarı kart göstermemekle hata yaptığını savunan Uilenberg'in, "Gerginliklere toleranslı davranması son derece doğru. Karşılaşma son derece tempolu geçti. Bunda Çakır'ın rolü büyüktü. Kendisini tebrik ediyorum, çok güzel bir maç yönetti" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Jaap Uilenberg Cüneyt Çakır Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

YORUMCU:

NERESİ TAM NOT BUNUN. . . 1. GOL ÖNCESİ VERİLEN KARAR YÜZDE 1 MİLYON YANLIŞ

21
12
yanıtYanıtla
can cun:

...neee agliyorsunuz...ilk derbide bizimdi,ikinciside...biz laka luka yaptikmi....yooo kral gibi zirveyi koparip aldik...!!!

17
11
yanıtYanıtla
sürüc:

lan besiktasin ts maci eksik. . fazla konusma yine yanis anonsa kurban gidersiniz

yanıt7
yanıt4
ŞikebahçeMobil-IOS:

Geçen sene veliye direk kırmızı kartı veren cüneyt volkana neden kırmızıyı veremedi canere neden 2.sarıyı veremedi cüneyt çakır türk futbolunun kara lekesidir korkak hakem istemiyoruz

14
12
yanıtYanıtla
Caner:

O kadar yanlış yaptığı halde çok güzel bulmasi saçma bence ...

6
19
yanıtYanıtla
1903:

Gozlemci maci gozuylemi izlemis baska biryeriylemi izlemis onu bir sormak lazim.

11
13
yanıtYanıtla
waaa:

cüneyt çakır en iyi hakemimiz :). . . bu maçtan bile 8. 4 almış. diecek bir kelime yok. bu arada fenerin galibiyetine gölge düşmesin hakkıyla yendi ama 8. 4ü iki takımda vermezdi

17
2
yanıtYanıtla
mehakMobil-ANDROID:

Federasyon Başkanı BKJli. UEFA dan hakeme tam not. Fener ilk yarı bjk yi sahadan sildi. hala agliyorlar hakem sayesinde yeniler diye. el insaf

5
13
yanıtYanıtla
bjk25:

Uilenberg Cüneyt Çakırı da götür sen de git belki düzelir bu hakem hataları

11
6
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

AZİZ MEMNUN KALMIŞSA ELBETTE HAKEME İYİ NOT VERİLİR, BEN ÇOK KORKTUM AÇIKÇASI BİRKAÇ OYUNCUMUZA KIRMIZI GÖSTERECEK DİYE, TAM BİR KIYIM BEKLİYORDUM AMA FB KAZANMASI İÇİN GÖREV YERİNE GETİRİLDİ, BUNDAN SONRAKİ BJK MAÇLARINA DİKKAT,

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title