Haberler

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, radyocularla buluştu

Güncelleme:

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Du¨nya Radyo Gu¨nu¨" dolayısıyla kentte yayın yapan radyocularla bir araya geldi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Du¨nya Radyo Gu¨nu¨" dolayısıyla kentte yayın yapan radyocularla bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Yerlikaya, İstanbul'dan yayın yapan tüm radyoların temsilcilerinin davet edildiği bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Radyo programlarıyla her gün Türkiye'nin ve dünyanın dört bir köşesine ulaşan seslerin bir araya geldiği programda konuşan Vali Yerlikaya, radyocuların Dünya Radyo Günü'nü kutladı.

Dilden go¨nu¨le giden yolda radyonun o¨nemine işaret eden Yerlikaya, radyonun daima dost oldugˆunu ifade etti.

Seslerini duydukları radyocuları dünya gözüyle görmek için bu buluşmayı gerçekleştirdiklerini aktaran Yerlikaya, radyoculara, "Sizleri can kulagˆı ile dinliyoruz. Radyonun o¨nemli bir iletis¸im aracı oldugˆunun bilincindeyiz. Gu¨zel gu¨nlerin yayınlarını yapmak sizlere, dinlemek de bizlere nasip olsun." diye seslendi.

Radyonun sadece egˆlence aracı degˆil o¨nemli bir bilgi kaynagˆı da oldugˆuna dikkati çeken Yerlikaya, o¨zellikle toplumsal olaylar ve afet durumlarında radyo ve radyocuların sorumlulugˆunu yerine getirmede o¨rnek tavır sergilediklerini belirtti.

Vali Yerlikaya, radyonun hızlı ve etkili bir kitle iletis¸im aracı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Olası bir deprem halinde faaliyet go¨stermek u¨zere 26 c¸alıs¸ma grubumuz var. Bu gruplara bir de iletis¸im c¸alıs¸ma grubunu ekledik. C¸u¨nku¨ bir afet durumunda olması gereken en o¨nemli hizmetlerden birinin dogˆru iletis¸im oldugˆunu du¨s¸u¨nu¨yoruz. Bo¨yle bir durumda insanlarımıza neyle kars¸ı kars¸ıya oldugˆumuzu dogˆru, hızlı ve anlas¸ılır bir s¸ekilde anlatmanın c¸ok o¨nemli oldugˆuna inanıyoruz."

Etkinliğe katılan radyo programcılarından Mehmet Akbay, Cem Arslan, Polat Labar, Ceyhun Yılmaz, Murat Kazanasmaz, Hilal O¨zgani, Ayhan Gu¨ngo¨r, URYAD Bas¸kanı Olcay Akay, Serdar Go¨kalp, Adem Metan, Ali Fuat Gu¨lmez, Emrullah Gu¨l ve Ali S¸entu¨rk, Du¨nya Radyo Gu¨nu¨'ne ilis¸kin du¨s¸u¨ncelerini paylas¸arak, organizasyona ev sahipligˆi yapan Vali Yerlikaya'ya tes¸ekku¨r ettiler.

Duayen radyocular, sahnede programla ilgili düşüncelerini aktarırken, bugüne kadar yapılmış en kapsamlı radyocu buluşması olduğunu ve birçok radyocunun birbirini tanıma fırsatı bulduğunu dile getirdi.

Program, hatıra fotogˆrafı c¸ekimiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Radyo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title