Haberler

İstanbul Trafiğinde Yolda Kalan Araçların Yardımına Zabıta Koşuyor

İstanbul trafiğinde yolda kalan araçların yardımına zabıta koşuyor

İstanbul trafiğine zabıta yardımı

İBB Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı çekicilerinin çalışması havadan görüntülendi

İSTANBUL - İstanbul'da ana yollar, köprüler, gişe ve önemli kavşaklarda kaza veya arıza nedeniyle yolda kalan, trafik sıkışıklığına sebep olan araçlara İBB Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı çekiciler yardıma ücretsiz olarak koşuyor. Yolda kalan araçların trafiği aksatmaması için zabıta ekipleri araçları çekerek uygun bir noktaya bırakıyor. Zabıta çekicilerinin çalışmaları havadan görüntülendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, İstanbul Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile iş birliği yaparak İstanbul Trafik sorununa çözmek için yolda kalan araçların yardımına koşuyor. Ana yollar, köprüler, gişe ve önemli kavşaklarda kaza veya arıza nedeniyle yolda kalan, trafik sıkışıklığına sebep olan araçları ücretsiz olarak aynı hat üzerindeki en müsait yere çekiyor.Böylece araçlar çekici beklerken trafiğin aksamasına neden olmuyor. 11 adet kayar kasalı çekici aracı ve otobüs, kamyon gibi büyük araçların çekilmesi için de 7 adet çekici vinç bulunduran İBB Zabıta Daire Başkanlığı, İBB Trafik Kontrol Merkezi ve Çevreyolları Emniyet Trafik Denetleme Merkezi ekiplerinin, mobese kameraları vasıtasıyla tespit ettikleri arıza veya kaza durumlarına yönlendirmeleriyle olay yerine gidiyorlar. İBB Zabıta ekipleri herhangi bir olumsuzluk durumunda ani müdahalede bulunmak, trafiğin nizamını sağlamak ve vatandaşların rahatsızlığını gidermek adına İstanbul genelinde toplam 18 noktada 7/24 olmak çalışarak hazır bekliyor. Öte yandan sürücülerden bu hizmet karşılığında hiç bir ücret alınmıyor. Zabıta çekici araçlarının Zabıta Daire Başkanlığından göreve çıkmaları havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde araçların trafikte belirlenen bölgelerine doğru gittikleri gözüküyor. İBB Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı çekicilerin bulunduğu noktalar ise şöyle;

Arupa Yakası'nda;

1. Haliç

2. Maslak

3. Şirinevler

4. Küçükçekmece

5. Mahmutbey Gişeler

6. Merter

7. Beylikdüzü

8. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü

9. Küçükçekmece (Vinç)

10. Edirnekapı (Vinç)

11. Yenibosna (Vinç)

Anadolu Yakası'nda

12. Kavacık

13. Bostancı Kavşağı

14. Çamlıca Gişeler

15. Kartal (Vinç)

16. Kurtköy Gişeler (Vinç)

17. Ümraniye (Vinç)

18.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı İstanbul Zabıta Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı?
title