Haberler

İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu

Güncelleme:

İngiliz takımları Chelsea ile Liverpool arasında oynanan UEFA Süper Kupa maçı öncesi biletler karaborsaya düştü. 50 ve 150 euro arasında değişen biletler anında tükenirken karaborsada rakam 22 bin liraya ulaştı.

İstanbul Beşiktaş Park'ta oynanacak dev maçın biletleri günler öncesinde satışa çıktı. 3 farklı kategoride 50 ile 150 euro arasında fiyatla günler öncesinde satışa çıkan biletler kısa sürede tükendi. Ancak yine karaborsacılara gün doğdu. Maçı fırsata çevirmek isteyenler aldıkları biletleri internet üzerinden oldukça yüksek fiyata satışa çıkardı. Biletler karaborsada 22 bin liraya kadar alıcı buluyor. Stat çevresinde de polis karaborsacılara karşı önlem aldı.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Maça Liverpool taraftarlarının daha fazla ilgi gösterdiği kaydediliyor. İngilizlerin yanı sıra bir çok ülkeden de maçı izlemek için taraftarlar geldi. Taksim Meydanı'na bekleyen bir kişi, İngilizce "UEFA super trophy ticket" yazılı kağıtla taraftara bilet satmak istedi. Meydan bir çok kişiyle pazarlık yapan kişi polis tarafından gözaltına alındı. Bileti 125 dolara satmaya çalıştığı belirtilen kişi polis merkezine götürüldü.

İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu

BİRÇOK ÜLKEDEN TARAFTAR GELDİ

Tribünlerin yüzde 78'i taraftarlara, kalan bölümü ise yerel organizasyon komitesi, UEFA, ulusal futbol federasyonları, ticari ortaklar ve yayıncı kuruluşlara ayrıldı. Maça Liverpool taraftarlarının daha fazla ilgi gösterdiği kaydediliyor. İngilizlerin yanı sıra bir çok ülkeden de maçı izlemek için taraftarlar geldi.

İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu

İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

sabri:

belki yeri degil yanliz bir sekilde sesimizi duyormak gerekir biz yurt disinda buluan türkiye cumhurriyet vatandaslari hic bir fayadamiz olmasa bile melmekete bulunanyakinlarimiza ve ülkemize kendi capimizda devamli düviz getiriyoruz ve secim olunca oy veriyoruz yanliz gelki gör devletimiz bize tüm kütülükleri yapiyor bize ülkemize gelirken bir telefon bile musade etmiyor biz burada yilarca kürbet yasamamiza ramen bir hurda araba bile getiremiyoruz devlet sesimizi duy. . saygilar

4
11
yanıtYanıtla
yerli:

la yürü git konuşmayı unutmuşsun sen telefon falan yok sana :)

yanıt10
yanıt3
Sabri''ye Cevap:

KArdeşim eğer müsade ederler ise kötü niyetli veya casus amaçlı sizin bir çok hakkınız yenirdi. Umarım bu yasakların ehhemiyetinin farkına varırsın araştırarak. . .

yanıt0
yanıt1
Bilir İşi:

eee sen de gel ülkene yerler, Yerseeeee. Ya da bu düzene katlan

yanıt0
yanıt2
GÖNDER GELSİN:

orada amele gibi çalışıp burada kral gibi yaşamaya alıştınız ama hala fakir edebiyatı yapıyorsunuz. aloooo burada millet kan ağlıyor

yanıt0
yanıt0
vatan evladı:

gönder gelsin bizde türkiyede amale gibi çalışıyoruz ne farkı var gardaş. . .

yanıt0
yanıt0
israfil.:

rezil fırsatçı kara borsacılar hemen iş başında.

3
4
yanıtYanıtla
Haha:

evde tv den izleyin o para verilirmi gerizekalılar verir ancak

2
1
yanıtYanıtla
demir:

ulke zengin sudan ucuz sayilir amma benim akilli tv var o daha ucuza geldi ne ararsan var bu kadar para veren var ve cok sira var ise demek ulke cok zengin sogan biber pahali diye vatan satanlarin niyeti baska idi bakim cok insan yirmis yada ikiyuz bin dedigin zaman bile aliyorlar

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title