Haberler

İstanbul'da Uygur Türkü iş adamının öldürülme anı kameralara yansıdı

Güncelleme:

Fatih'te bir kafeteryada oturduğu esnada suikaste kurban giden Uygur Türkü iş adamı Saimait Airken'in öldürülme anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Ağır adımlarla kafeteryaya ilerleyen suikastçının silahına susturucu taktığı ve ateş açtıktan sonra kaçtığı görüldü.

Fatih'te geçtiğimiz 10 Kasım Pazar günü saat 20.10 sıralarında meydana gelen olayda Uygur Türkü iş adamı Saimait Airken bir otelin kafeteryasında oturmaya başladı. Bir süre sonra ağır adımlarla kafeteryaya yaklaşan suikastçı, silahına susturucu taktıktan sonra Airken'e tek el ateş ettikten sonra kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Airken, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

TAKİP VE SUİKAST ANI KAMERADA

Görüntülerde, iş adamı Airken sahte konsolosluk plakalı bir araca binerek dışarı çıkıyor. Katil zanlısı geldiği aracı park ederek beklemeye başlıyor. İş adamını günlerce takip eden zanlı, son takipten tam 10 saat sonra ağır adımlarla kafeteryaya geliyor. Suikastçı ardından susturucu taktığı silahıyla iş adamına ateş ediyor. Katil ardından kaçıyor.

KATİL ZANLISI CİNAYETİ BİN DOLAR KARŞILIĞINDA İŞLEMİŞ

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında Suriye uyruklu 1 kişinin de bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı. Zanlının cinayeti bin dolar karşılığından işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Öte yandan gümrük işleriyle uğraştığı öğrenilen iş adamı Saimait Airken'in, Kırgızistan'dan 700 milyon doların yurt dışına çıkartılmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında adının geçtiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uygur 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Seren canj:

Ülke yabancı uyruklu katil dolu

7
1
yanıtYanıtla
:

Türkiye de idam olmalı kesinlikle irana neden kimse gitmiyor neden iranda aşırı derecede yabancılar suç işleyemiyor çünkü biliyor ipin ucunda sallanacak yada suudi arabistanda yerden bulduğunuz şeyi olise teslim edemezsiniz onu sizin almadığınızı ispat edene kadar kolunuz gider hırsız damgası yersiniz ülkemizin çok göç almaması ve mevcut yasalardan yararlanan suç örgütlerinin yolunu kesmek için tecavüz ve cinayetleri önlemek için kesinlikle idam şarttır

2
3
yanıtYanıtla
,.-.,:

kardesim idam bu ülkeye geri gelmez gelsede uygulanacaginin garantisi yok ülkemizde büyük bir basi bozukluk disiplinsizlik ve lackalik var kanunlar uygulanmiyor cezalar yetersiz caydirici degil adalet adamina göre uygulanir oldu her irk ve renkten insanlar gökten zembillemi iniyorlar sinirlar kapilar yokmu kim bunlari ülkeye sokuyor kim bunlara hangi maksatla ne karsiliginda oturma izini veriyor bilinen taninan casuslar bile ülkemizde ev satin aliyor isci calistiriyor

yanıt2
yanıt1
:

iyi atmış

1
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

700 milyonu yedirmezler adama

0
0
yanıtYanıtla
LEZBİYEN ESMA-TOKATLI:

TÜRKİYE DE HAPİS CEZALARI YETERSİZ

0
0
yanıtYanıtla
Ali esen:

Adamın adi Samet Erkin. Çince yazilirken öyle kullanılan jarakterlerden dolayi Samiet Aerken diye çikiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title