Haberler

İstanbul'da Sahne Alacak Olan Shakira'nın Kulisine İstediği Yiyecekler Herkesi Şaşırttı

Güncelleme:

Temmuz ayında İstanbul'da sahne alacak olan dünyaca ünlü yıldız Shakira, özel kulisine gümüş çatal bıçak takımı, humus, kereviz sapı, Antep fıstığı gibi birçok yiyecek istedi.

11 Temmuz'da İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak olan dünyaca ünlü yıldız Shakira, kulisi için istediği yiyecek ve içecek listesiyle şaşırttı. Oğulları 5 yaşındaki Milan ve 3 yaşındaki Sasha ile İstanbul'a gelecek olan Shakira kulisi için, taze meyve, çikolata, Antep fıstığı, buz badem, gümüş çatal bıçak takımı istedi.

"GÜMÜŞ ÇATAL-BIÇAK TAKIMI, BUZ BADEM, SAĞLIKLI MEZE..."

Son albümü ile aynı adı taşıyan 6'ncı dünya turnesi "EL Dorado" kapsamında İstanbul'a gelecek olan dünyaca ünlü sanatçı Shakira, 11 Temmuz akşamı İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. Vodafone Park'ta 11 Temmuz Çarşamba akşamı sahne alacak olan Shakira, kulisi için talep ettiği yiyecek ve içecek listesi ile gündeme geldi. Oğulları 5 yaşındaki Milan ve 3 yaşındaki Sasha ile İstanbul'a gelecek olan Shakira, kulisi için; gümüş çatal, bıçak takımı, Antep fıstığı,taze meyve, çikolata, sağlıklı çerez ve 1 tek meze istedi.

İstanbul'da Sahne Alacak Olan Shakira'nın Kulisine İstediği Yiyecekler Herkesi Şaşırttı

YÜZDE 70 KAKAOLU BİTTER ÇİKOLATA

BKM organizasyonuyla gelecek olan Shakira, dilimlenmiş karpuz, çekirdeksiz üzüm, ananas, muz, mango, avakado ve elmanın yanı sıra, çiğ brokoli, havuç ve kereviz sapı, Antep fıstığı, buz badem, ceviz ve humus da istedi.Bütün bu sağlıklı gıdaların yanında kulisinde ve odasında mutlaka olmasını şart koştuğu tek yiyecek çikolata oldu. Kendisi için yüzde 70 kakaolu bitter çikolata siparişi veren dünyaca ünlü yıldız, oğulları için ise;yoğun çilek, portakal ve deniz tuzu aromalı çikolata istedi.

İstanbul'da Sahne Alacak Olan Shakira'nın Kulisine İstediği Yiyecekler Herkesi Şaşırttı

MOBİLYA VE HAVLULAR BEYAZ OLACAK

İçecek olarak su ve soda dışında, yeşil sebze suyu, Hindistan cevizi suyu ve kahve içmek isteyen ünlü star, yiyecek ve içeceklerin yanında gümüş çatal, bıçak takımı da istedi. Kulisini ve otel odasındaki tüm mobilya ve havluların da beyaz olmasını isteyen Shakira için hazırlıklar hızla devam ediyor. Hayranları içinde bir mesaj yayınlayan Shakira, "11 Temmuz'da İstanbul'a gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İstanbul Shakira Gümüş Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

ece:

kulise bol sarimsakli manti götürün gerisi teferruat. .

16
2
yanıtYanıtla
resul polat:

gülben ergene benzemiyor mu

2
13
yanıtYanıtla
Xalo Derki:

Doğru söyledin Gülbenin konserine giderim daha iyi.

yanıt0
yanıt1
Buse:

Ne zannediyon kendini gerizekalı

4
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunu Turkiyeye getirtmek istiyenin aklina tukureyim, hem zengin hemde gozu ac.

9
4
yanıtYanıtla
hakan:

ne varki bunda herkesin yiyebileceği sahne için enerji verici normal şeyler istemiş

12
0
yanıtYanıtla
Çilem:

1500 tl civarında para verip şimdi tüm millet bu kadının konserine mi gidecek, FACEBOOKTA 10 DK CANLI YAYIN VE 100 lerce INSTAGRAM fotoğrafı için mi ? Yazıktır ya . Ülkemizde açlık falan yok valla hepsi yalan ben inanmıyorum.

10
2
yanıtYanıtla
zebanidiyari:

cehennemde zakkum var haberin olsun bu dünya cennetin sagliginda ye malini

10
0
yanıtYanıtla
Anlaşılan:

Bedava sirke baldan tatlıdır, getir deneyelim nasılsa cepten çıkmıyor anlayışı.

6
4
yanıtYanıtla
ISRAILLI:

hakli bizdeki 1 milyon dinleme alan sanatci daha fazla kapris yapiyo ki Shakira dunya stari ne var yani pis cahiller

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title