Haberler

İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması: Burası Arabistan mı?

Güncelleme:

İstanbul'da Yeşilpınar-Şişli otobüsünde öpüşen genç çifte bazı yolcular tepki gösterdi. Tepki gösterilen genç kadın ise "Burası Arabistan mı? diyerek karşılık verdi.

Yeşilpınar- Şişli seferini yapan İETT otobüsünde çekilen görüntülerde öpüşen bir çift ile diğer yolcular arasındaki tartışma yer aldı.

"AİLE VAR"

Öpüşen çifte yolculardan biri "Burası Türkiye, burada kanun var, nizam var, aile var" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması: Burası Arabistan mı?

"BURASI ARABİSTAN MI?"

Genç çift ise kendilerine tepki gösteren yolcuya "Burası Arabistan mı? Bana 'geri zekalı' diyor terbiyesiz. Sen çok mu terbiyelisin' karşılığını verdi.

İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması: Burası Arabistan mı?

TARTIŞMA ÇIKTI

Bu sırada bazı yolcular ise genç çifte sahip çıktı. Öpüşen çifte tepki gösteren yolcuya "Türkiye'de insanlar öpüşemez mi?" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Yeşilpınar Türkiye Şişli Genç Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (233)

...........:

HERKES İSTEDİGİ GİBİ DAVRANABİLİR HERŞEY YAPABİLİR ÇERKTEN TÜRKİYEYİ ARABİSTANA BENZETMENİN PEŞİNDESİNİZ İSTEMEYEN VARSA ÜLKEYİ TERK ETSİN CİDDEN

96
522
yanıtYanıtla
adalet:

boş yapma yeğen

yanıt31
yanıt3
en büyük GS:

sen gibi parazitler yüzünden ülke böyle oluyor

yanıt41
yanıt3
muallim:

Herkesin istediği gibi davranabildiği bir ülke var mı?

yanıt45
yanıt5
Hüsnü:

Burası Arabistan değilse de Fransa, Almanya filan da hiç değil. Bu toplumun bir ahlak kuralları, görgü kuralları . . . var. Böyle soytarılıkları yapmak isteyenler gitsin Paris''te, Amsterdam''da vs yerlerde yaşasın, istediği rezilliği orta yerde yapsın. . . Bugün öpüşene göz yumulsa yarın okşama öbür günde ilişkiye girmenin yolları aranır orta yerde! Hayası olmayanlardan, her melanet beklenir.

yanıt68
yanıt10
rauf korkmaz:

herkes istediği herşeyi yapamaz, soyunda gez ozaman utanmazsan tabi, ne günlere kaldık,

yanıt67
yanıt16
Erol:

O öpüşen sevişen ben olsaydım sende eşinle çoçuğunla o otobüste yolcu olsaydın bakalım yine aynı düşüncelere sahip olurmuydun o zaman burayı sen arabistana benzetirdin

yanıt42
yanıt3
ERENDERDİÇOK:

Burası Türkiye Cumhuriyeti toplumun değerleri var halka açık aslında kamu görevi gören taşıma aracında hal ve hareketlerine dikkat etmek zorundadır kişi gösterilen tepki yerinde haklı tepkidir. İleri düşünce moderinlik farklı kavramlar.

97
9
yanıtYanıtla
VATANTAŞ:

burası arabistan değil diye otobüs içinde çiftleşebilirsiniz. . . sorun yok. .

94
10
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

YAZACAK BİRŞEY BULAMADIM GERÇEKTEN NOKTAYI KOYMUŞSUNUZ. HAYVAN OLDUĞUNU KABULLENENLERE İNSANLIĞI ÖĞRETMEK ZULÜM GELİR.

yanıt7
yanıt2
Tüm 233 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title