Haberler

Karısıyla Tartışan Öfkeli Koca, Kendilerini Ayırmak İsteyen Esnafa Bıçak Çekti

Güncelleme:

İstanbul'da sokak ortasında eşiyle tartışan öfkeli koca, kendilerini ayırmak isteyen esnafa bıçak çekti. Saldırgan kocanın elindeki bıçakla esnafın dükkanını bastığı an kameraya yansıdı.

İstanbul Beşiktaş'ta güpegündüz cadde ortasında boşanma aşamasında olduğu eşiyle kavga eden şahıs, kendilerini ayırmak isteyen esnafa ekmek bıçağıyla tehditler savurdu. Bıçakla dehşet saçan şahıs esnaflar tarafından uzaklaştırılırken, o anlar ise kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 13.50 sıralarında Beşiktaş Akaretler Vişnezade Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşiyle cep telefonu meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Cadde ortasında tartışan çift arasında bir süre sonra arbede çıktı. O esnada dışarıda cep telefonuyla konuşan esnaf Yusuf Sümbül (35), çiftin kavga ettiği görünce şahsa, sakin olmalarını söyledi. Şahsın, "Bana karışma eşim" demesi üzerine Sümbül, "Tamam eşin olabilir ama burada bu şekilde olmaz. Başka şekilde halledin" diyerek karşılık verdi. Ardından da şahıs eşiyle tartışarak ve itişerek uzaklaştı.

EKMEK BIÇAĞIYLA TERÖR ESTİRDİ

Olaydan 5 dakika sonra öfkeden gözü dönen şahıs, eline ekmek bıçağı alarak iş yerinin önüne geldi. Şahsın iş yerinin kapısından, "Sen miydin bana artistlik yapan çık dışarı" sözleri üzerine esnaf Sümbül ise, "Artistlik yapmadım sadece sizi ayırmaya çalıştım" dedi. Esnaf tam dışarıya çıkacağı esnada dışarıdan bir vatandaş iş yerine girerek kapıyı saldırganın üzerine kapattı. Bunun üzerine arkasında sakladığı bıçağı eline alan şahsın cama vurarak ağır küfür ve hakaretler etmesinin ardından başka bir vatandaş araya girerek şahsı uzaklaştırdı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Karısıyla Tartışan Öfkeli Koca Elindeki Bıçakla Terör EstirdiEsnaf Yusuf Sümbül

"5 DAKİKA SONRA GER GELİP BIÇAK ÇEKTİ"

Esnaf Yusuf Sümbül, "İş yerimin önünde telefonla konuşurken çiftin kavga ettiğini gördüm. O esnada insanlık gereği ayırmaya çalıştım. Önce erkek olan şahıs bana bakarak müdahale etmememi söyledi. Ben de cadde ortasında böyle şeyler yapmayın dedim. Dolayısıyla aralarında bir telefon alma-verme kavgası vardı. Ondan sonra çekip gittiler. Şahıs 5 dakika sonra iş yerime hesap sormak için geri geldi. Ben de durumu anlattım. Beni dışarıya çekmeye çalıştı, tam o esnada bıçağı çıkarttı, ben de geri çekildim. Daha sonra esnaf arkadaşlar araya girdi ve şahıs uzaklaştırdı. Ben de olayın ardından karakola giderek suç duyurusunda bulundum" dedi.

Karısıyla Tartışan Öfkeli Koca Elindeki Bıçakla Terör Estirdi

"EVİME BENİM CENAZEM DE GİDEBİLİRDİ"

Sümbül, "Güpegündüz biri en ufak bir şeyde sinirlenip de gelip birine bıçak çekiyor. O akşam evime benim cenazem de gidebilirdi. Çocuklarımı da görmeyebilirdim, öyle bir durumla karşı karşıya kaldım. İyi niyetinizin kurbanı oluyorsunuz. Buna duyarsız kalmakta ayrı bir durumdur. Duyarlı kaldığımızda ve ayırmaya çalıştığımızda olan tepkiyi görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından saldırıya uğrayan Yusuf Sümbül, güvenlik kamera görüntülerinin kayıtlarını alarak Beşiktaş Polis Merkezi'nde şikayette bulundu. Görüntüleri incelemeye alan polis, saldırgan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Beşiktaş kavga Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (26)

Mehmet Gönül:

Ramazan bir an önce gecse de Siddet eylemleri bitse.Acliktan milletin asabi bozuk

2
30
yanıtYanıtla
ZaZa12:

Tabi aynen öyle bu eline bıçağı alan soytarı da zaten niyetli ondan yapıyordur tövbe tövbe ya insanı zorla konuşturuyorsunuz ya Ramazan demek bereket demek insanların nefislerine gem vurmak demek kardeşlik demek insanlık demek tabi insan olanlar için geçerli soytarı her yerde soytarılığını yapıyor bunu şu Mübarek aya bağlamanın anlamı yok kardeş. . . .

yanıt19
yanıt2
GECELERİN YARGICI:

CAHİL HERİF RAMAZAN DEMEK NEFİS TERBİYESİ DEMEK AÇ KALMAK DEMEK DEĞİL HİÇBİRŞEY BİLMİYORSAN İSLAMA SAYGI DUYMAYI BİL

yanıt12
yanıt1
GARİPLİK:

İlahi çok güldürdün, bu işlerde bizim memlekete hep ramazan ayında olur ya. . . . diğer 11 ay süt liman la havle. . .

8
6
yanıtYanıtla
kim:

ne olduysa son 16 17 senede oldu toplum çok bozuldu degil mi imamcılar:)

7
4
yanıtYanıtla
anti yabancı:

Delikanlı ya! lavuk. . . iyilik yapanada gider yapıyor,

7
1
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

Bu gidişata bakılırsa 2023''''e kalmaz Ayasofya ibadete açılır belli oldu ama Sinegok olarak

4
3
yanıtYanıtla
TÜRK:

Her habere bu yorumu yapıyorsun trol Büşra!!!

yanıt3
yanıt0
Erdem:

Mal ya

yanıt0
yanıt0
Oooooooo:

Bir an evvel bu adami bosa kizim yarin sanada bicak ceker kurtul bu zorbadan . . . . . .

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title