Haberler

İstanbul'da DEAŞ operasyonu: Örgütün 'Kadı'sı gözaltına alındı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda DEAŞ terör örgütünden 'Kadı' kod adlı şahıs gözaltına alındı. Örgüt içinde çok sayıda kişinin ölüm emrini veren zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şube ekiplerinin yaptığı operasyonda DEAŞ terör örgütünün sözde 'Kadı'sı M.E.B. isimli şahıs gözaltına alındı.

TÜRKİYE'YE GELDİĞİNİ ÖĞRENEN EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Suriye Rakka'da DEAŞ terör örgütünün Suriye Rakka yapılanmasında yer alan M.E.B. isimli şahsın yasa dışı yollarla Türkiye'ye girdiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Zanlının İstanbul'da olduğunu belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı.

ÖRGÜTSEL DÖKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınan M.E.B. isimli zanlı, ifadesi alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlının yapılan üst aramasında başkasına ait düzenlenmiş bir Suriye kimiliği ve örgütsel dökümanlar da ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİNİN ÖLÜM EMRİNİ VERMİŞ

Rakka'da bir dönem örgütün sözde 'Kadı'sı olarak görev yaptığı öğrenilen zanlının örgüt içinde çok sayıda kişinin ölüm emrini verdiği de tespit edildi. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstanbul Haberler

500

Yorumlar (6)

. Me:

Heyret tutuklanmış

3
0
yanıtYanıtla
mehmet ali:

daeş bir kaç sene önce ypgli pydli yani suriyeli pkklıları parçalıyordu. infaz sahnelerini yayınlıyordu. şimdi biz daeşlileri tutuklayıp ypg''yi pyd''yi eğiten amerika ile suriye''de devriye yapmya başladık. bu işte bir gariplik var.

2
0
yanıtYanıtla
refik e.r. - ödemiş:

AMERİKA BU DÜNYANIN TANRISI KARDEŞİM. ADAMLAR PKK'' YI AÇIK AÇIK DESTEKLİYORLAR, SİLAHLANDIRIYORLAR. BİZİMLE DEVRİYE YAPMA NEDENLERİNİ ANLAMADIM. İKİ TARAFA DA OYNUYORLAR İSTEDİKLERİ GİBİ. AMAÇ NE BİLEMEYİZ. BİZİ AŞAR.

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

Verin fare zehirini gebersiz dünyada bir pislik eksilmis olur

0
0
yanıtYanıtla
son dun:

yüzünü gösterin

0
0
yanıtYanıtla
şoför seyfettin:

napacan yüzünü? malzememi çıkaracan?

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title