Haberler

İstanbul'da 15 Araç Kundaklandı

Güncelleme:

İstanbul'un 3 ilçesinde park halinde bulunan toplam 15 araç kundaklanarak kullanılamaz hale getirildi.

DAMACANALARLA MÜDAHALE ETTİLER

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Spor Sokak'ta park halinde bulunan 5 araç, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi. Olayı fark eden mahalle sakinleri, durumu polis ve itfaiyeye haber verdi. Bu sırada bazı vatandaşlar, damacana ve kovalarla yangını söndürmeye çalıştı.

Yangın, Şişli itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis ekiplerince olay yerinde ele geçirilen pet şişelerdeki benzin, emniyete götürüldü.

8 ARAÇ BENZİN DÖKÜLEREK YAKILDI

Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 39/1. Sokak'ta da kimlikleri henüz belirlenemeyen maskeli 3 kişi, 8 aracı benzin dökerek kundakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Araçlardan 6'sında büyük hasar oluşurken, 2'sinde ise kısmi yanma meydana geldi.

Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için ilçelerde geniş çaplı çalışma başlattı. Küçükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da da kundaklanan 2 araçtaki yangına, itfaiye ekipleri müdahale etti.

ARAÇLARIN KUNDAKLANMA ANI KAMERADA

Öte yandan park halindeki araçların kundaklanması ve yanma görüntüleri mahalle sakinleri tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, araçların kundaklanma anı, yanması ve itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları görülüyor.

5 KUNDAKÇI GÖZALTINA ALTINA ALINDI

Ayrıca Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait zabıta aracını kundakladığı belirtilen ve Bağcılar'da araç kundaklamaya gittiği iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ 5 KİŞİDEN CEPHANELİK ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, Bağcılar, Kirazlı Mahallesi'nde polis ekipleri 5 kişiden şüphelendi. Şüphelilerin ellerinde bulunan poşetleri kontrol eden polis, 15 litre benzin, 17 boş cam şişe, 16 havai fişek, 1 koli bandı, 1 huni ve çok sayıda plastik eldiven buldu. Bunun üzerine 5 kişi gözaltına alındı.

4'Ü ÇOCUK ŞUBEYE GÖTÜRÜLDÜ

Gözaltına alınan şüphelilerden Kasım C. (18) Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne, Zeynel D. (16), Sadık A. (17), Fedai D. (13) ve Murat D. (17) Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

ZABITA ARACINI YAKAN SALDIRGAN KAÇAMADI

Öte yandan polis ekipleri, Küçükçekmece İkitelli Mahallesi'nde İBB'ye ait zabıta aracının kundaklanması üzerine harekete geçti. Çevrede yapılan çalışma sonucu polis ekipleri, kaçmaya çalışan Halit B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece Zeytinburnu İstanbul Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (63)

Mehmed:

Diyarbakır''da esnaf iflas ederken, çocuklar ölürken ''''vur devlet vur'''' dediniz. . İnsanların evleri mermilerle delik deşik edilirken ''''türkün gücünü göreceksiniz'''' dediniz. . . Şimdi başınıza gelince mi tırstınız fareler. . . Gidin saraya ağlayın

6
41
yanıtYanıtla
123:

Türk milleti Allahtan başka kimseden korkmaz etekli, tapindigin zerdust ermeni dininden değiliz biz hatirlatirim sana..

yanıt9
yanıt6
123:

Molotof kullanani isid gibi molotof ile yakmalı, en güzel adalet kısas..

yanıt8
yanıt1
ANADOLU:

FİSTANLI MEHMED, DİYARBAKIRDA ESNAFA KEPENK AÇTIRMAYANLARA SOR, FİSTANLI MEHMED HER OLAYDA GARILARI VE ÇOCUKLARIN ARKASINA SAKLANAN GANCIKLARDAN HESAP SOR SEN. . . AMA YEMEZ:))

yanıt10
yanıt1
Yaw he He:

Bu tür terör eylemleri için idam gelsin. İdam olmayacaksa Turkiyeden sinir dışı edilsin pislikler. Vatandasliktan atilsin bu hainler.

26
3
yanıtYanıtla
İBRAHİM58:

HDP TERÖRİSTLERİ DERHAL TESPİT EDİLİP SINIR DIŞI EDİLSİN

25
3
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ MUHAMMET:

Şu olayı başka ülkede yapsınlar inanın gözünün yaşına bakmazlar hepsini öldürürler Türkiye gibi ülkede ise içerde beslerler

21
5
yanıtYanıtla
TÜRK İNTİKAM TUGAYI:

Kekolar duysun bu yaptığınızı yanınıza bırakmayacağız bekleyin ve görün kundaklama nasıl oluyor cümle alem şahit olacak

24
2
yanıtYanıtla
asi:

doğuda ki ateş herkesi yakacak sessizliğinizin eseri bence. . .

11
15
yanıtYanıtla
Grey:

Hemen bir kanun çıkarılmalı.bu teroristler ailesiyle birlikte göç ettiği yere sürülmeli malına parasına el konulmalı dağdan başka yere çıkması yasaklanmalı

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title