Haberler

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bostancı'daki Helikopter Kazasıyla İlgili Soruşturma Başlattı

Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, OTOKAR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Ünver'in hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bostancı'da düşen ve Halil Ünver'in ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili soruşturma başlattı.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden de açıklama geldi. Açıklamada, "İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır" denildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bostacı'daki Helikopter Kazasıyla İlgili Soruşturma Başlattı

İŞ ADAMI KURTARILAMADI

Valilikten yapılan bu açıklamadan kısa süre sonraysa hastaneden üzücü haber geldi. Yaralılardan Halil Ünver yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bostacı'daki Helikopter Kazasıyla İlgili Soruşturma Başlattı

SAVCILIK İNCELEME BAŞLATTI

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, helikopterin düşmesiyle ilgili soruşturma başlattı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"06.09.2018 günü 17.00 sıralarında kuyruk numarası TC-HYU olan BELL 430 model bir helikopterin İstanbul ili Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı sahiline düştüğü yönünde ihbar alınması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı, ilk belirlemelere göre Ünver Havacılık adlı şirkete ait olan helikopterin Kartal'dan kalkıp Sefaköy'e hareket ettiği, helikopter içinde şirketin sahibi Halil İbrahim Ünver ile pilot İsmet Özgür'ün bulunduğu, kazadan yaralı kurtulan Halil İbrahim Ünver'in Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İsmet Özgür'ün de Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı, Halil İbrahim Ünver'in 19.00 sıralarında hayatını kaybettiği, kazanın hava şartlarından kaynaklandığı izlenimi uyandıran teyide muhtaç duyumlar alınmakta ise de maddi gerçeğin ortaya çıkarılması amacıyla gerekli inceleme ve araştırmaların titizlikle devam edildiği duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Helikopter Başsavcı İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title