Haberler

İSPARK değnekçileri gözaltına alındı

Güncelleme:

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tarlabaşı Bulvarı'nda İSPARK'a ait otoparkta gece saatlerinde araçları yönlendiren 2 değnekçiyi gözaltına aldı. Değnekçilerin, dolandırıcılık ve kasten yaralama gibi suçlardan kaydı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSPARK'a ait bazı otoparklarda, mesai saatleri dışında park eden sürücülerden yetkileri olmadığı halde para talep eden değnekçiler tekrar ortaya çıkmıştı. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Tarlabaşı Bulvarı'nda gece saatlerinde araçları yönlendiren 2 değnekçiyi gözaltına aldı.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Vatandaşların büyük tepkisini çeken olay sonrası harekete geçen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Haber görüntülerini inceleyen ekipler değnekçileri tespit etti.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Tespit edilen Kazım A.(53) ve Süleyman T. (53) saat 00.15'te Tarlabaşı Bulvarı üzerinde araçları yönlendirirken gözaltına alındı. Kazım A.'nın 5 trafik kanununa muhalefet, dolandırıcılık ve 2 kasten yaralama olmak üzere toplam 8 suç kaydı olduğu tespit edilirken, Süleyman T.'nin de trafik kanuna muhalefetten kaydı olduğu ortaya çıktı.

SERBEST KALDILAR

Kabahatler Kanunu'na göre 108'er lira ceza kesilen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Özellikle restoran, deniz kenarı ve eğlence mekanları gibi kalabalık yerlerin yakınındaki İSPARK otoparkları işgal eden değnekçiler sürücülerden para talep ediyordu. Hafta sonu çekilen görüntülerde Taksim Tarlabaşı Bulvarı'ndaki değnekçi 'Fiş kesiyor musun?' sorusu üzerine, "Fiş yok. Biz de burada çorbadayız, ekmekteyiz. 10 lira ver yeter" şeklinde cevap vermişti. Kimi değnekçiler ise görüntülendiğini anladığı sırada kaçmaya başlamıştı. Değnekçilerin görüntülerde sürücülere, "Kafana göre ne versen yeter, gündüz İSPARK bakıyor akşam biz bakıyoruz, aracınız burada güvende, çizilmez" gibi ifadeler kullanmıştı. Bağdat Caddesi, Bakırköy ve Karaköy'deki otoparkların da değnekçiler tarafından işgal edildiği görülmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Tarlabaşı Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (41)

FİKİR:

Ya bir işi doğru yapsın yap başlamasın bu devlet arkadaşım. Adamları engelleyecek isen al tamam da serbest bırakacaksan caydırıcı olmayan cezalar için alman birşey ifa etmiyor.

32
0
yanıtYanıtla
kartal:

arkdas bencede bosu bosuna urastiriyorlar polisleri iti kopugun pesine kosturuyorlar sonra onlari serbest birakiyorlar benim anlamadigim bu savcilar hakimler hicbir eyitim almadanmi torpilemi getiriliyor devletin basina

yanıt9
yanıt0
Kenan Komutan3:

108 lirayı çıkarmak için 5-6 araçdan daha haraç alırlar olur biter, kesin kollarını paket yapın yanına verin, baktıkça aldığı haraçlar gelsin aklına.

19
0
yanıtYanıtla
MSDS:

Tam benim kafamdan''sın helal olsun hukuk bunlara lüks geliyor . .

yanıt9
yanıt0
CUMALİ ÜSTEĞMEN 33:

Sen de mıçmıssın yani .

yanıt2
yanıt6
asabi:

Neden gözaltına alıyorsun ki ? sonuç olarak SERBEST KALDILAR !Kabahatler Kanunu''na göre 108''er lira ceza kesilen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. keşke hiç almasaydınız 108 TL istesen zaten verirdi niye uğraştın ki ?

17
0
yanıtYanıtla
kartal:

ben olsam bu deyeneciklerin yerinde yolda yuruyenlerden bile para alirim nasil olsa kaun adelet yok ulkemizde

17
0
yanıtYanıtla
kartal:

onun icin ipini koparan turkiye geliyor artik herkesde biliyor turkiyede ceza adelet kaun olmadigini ne yaprsan yap ceza almiyacagini

14
0
yanıtYanıtla
anti hirsiz:

adamina denk gelmemisler dinsizin hakkindan imansiz gelir

14
0
yanıtYanıtla
corci:

serbest kaldılar öyle mi. . şimdi pişman olup masa başı bir işte çalışmaya başlarlar artık

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title