Haberler

İsmail Köybaşı'nın İdmanda Attığı Gol Fenerbahçeli Taraftarları Mest Etti

Güncelleme:

Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takımın tecrübeli isimlerinden İsmail Köybaşı, antrenmanda muhteşem bir gole imza attı.

Fenerbahçe,ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal, günde çift idmanla oyuncuların neredeyse pestilini çıkarıyor. Fenerbahçeli oyuncular akşam idmanını çift kale maçla tamamlarken, İsmail Köybaşı attığı golle taraftarları mest etti.

İsmail Köybaşı'nın İdmanda Attığı Gol Fenerbahçeli Taraftarları Mest Etti

"YENİ TRANSFER İSMAİL"

Sol çaprazdan düzgün bir vuruş yapan milli oyuncu, muhteşem bir gole imza attı. Sarı-lacivertli renklere gönül veren bir taraftar İsmail'in golüne, "İsmail, Ersun Yanal ile performansını artıracak." yazarken, bir diğer taraftar ise "Yeni transfer İsmail" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Köybaşı Ersun Yanal Fenerbahçe Antalya Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

ŞAPKACI:

ŞİMDİ EZİK ANDAVALLAR AHA GOLCÜYÜ BULDUK DİYE SEVİNÇTEN UYUYAMAMIŞLARDIR. KESİN KÜMEDE KALIRLAR İSMAİL BÖYLE GOLLER ATARSA.

8
5
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HEMŞİNLİ ADRES VEREYİM ZAHMET ETME-DE NE OLDU ŞİMDİ PEKİ. HAKARET Mİ ETTİM KÜFÜRMÜ?FENERE LAF SANAMI GİRİYOR? SANA ŞAPKA TAKTIM SEN TEPECİKLİ MESOŞSUN YAKALADIM KİNİN ONDAN SEBEPTİR YOKSA HEMŞİNLİ DİYE PEK DALAŞMADIK SENLE. BUKELAMUN GİBİSİN BİR KSK. Lİ BİR ŞAPKACI BİR HEMŞİNLİ. YAZI TURA GİBİSİN NE AYAKSIN EVLAT

yanıt3
yanıt1
BULUNCA YAR:

AĞIMIMI YİYECEN. NİYE ARIYON ADRES VER BEN GELEM.

yanıt3
yanıt1
123:

yılda 1 güzel gol atma hakkınıda idmanda kullanmış :D

7
0
yanıtYanıtla
...:

:)))))))))))))))))

yanıt1
yanıt0
e:

Anca idmanda atar zaten

3
1
yanıtYanıtla
ali bey:

bunda haber değeri mi var

2
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BEKLİYORUM KSK Lİ MESOŞ HALA ORTADA YOK, OLMAZ TABİ BUGÜN HEMŞİNLİ OLASI TUTMUŞ. YAKALANINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI, ŞAPKADA SATMAZ OLMUŞ ZAVALLI, DEMEK TEPECİKTE GECE VARDİYASINDA. ÇIK ÇIK ÇIK ORTAYA ÇIK. VALLA ACITMAYACAĞIM.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınr:

Maçlarda denemiyo bile nedense

2
1
yanıtYanıtla
murat:

defolsun gitsin bundan topçu değil hiç bir şey olmaz

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title