Haberler

Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı

3 yıllık eşi Tuğrul Odabaş ile evliliğini tek celsede anlaşmalı olarak bitiren Işın Karaca'nın boşanma nedeni ortaya çıktı.

Çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş'la 3'üncü evliliğini yapan ve mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde eşinden boşanma kararı almıştı. Aldıkları kararla hayranlarını üzen ünlü çiftin boşanma nedeni belli oldu.

"ANLAŞAMADIK BİTTİ" DEMİŞTİ

Özel hayatında bir türlü mutluluğu yakalayamayan Türk popunun güçlü yorumcularından olan Işın Karaca, 3 yıl önce 2016 yılında evlendiği Tuğrul Odabaş'ından anlaşmalı olarak boşanmıi çiftin birbirlerinden maddi manevi hiçbir talepleri olmamıştı. Karaca'nın boşanma sonrası "Anlaşamadık bitti işte. Bu kadar net arkadaşlar" ifadelerinden sonra Odabaş'ın "Neden boşandığımızı ben de bilmiyorum" açıklamasıyla kafa karıştırmıştı. Ancak çiftle ilgili ortaya atılan bir iddia duyanları şaşırttı.

Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı

ÇILGINA DÖNDÜ

İddiaya göre, Karaca, Odabaş'ın yakın çevresine "Atları, Işın'a aldırıyorum. Parasını ona ödetiyorum. Haradaki tüm iyi atları aldırdım." dediğini duyunca çılgına döndü. Bunun üzerine ünlü popçu, eşini boşadı.

Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı

"ATÇILIĞI BIRAKTIĞIMIZDAN DOLAYI"

Odabaş'ın boşandıktan sonra yaptığı ilk iş ise Işın Karaca ile birlikte aldıkları atları satışa çıkarmak oldu. 11 yarış atından ilkini önceki gün satışa çıkardı. İnternet üzerinden atları için alıcı bulmaya çalışan Odabaş, iki yaşındaki tayına 125 bin TL fiyat biçti. Atını satılığa çıkaran Tuğrul Odabaş, ilana "Atçılığı bıraktığımızdan dolayı" notu düştü.

Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Işın Karaca Haberler

500

Yorumlar (13)

Avni:

aslım naneli şekerim nerdesin bebişim.avnin geldi.

49
2
yanıtYanıtla
Avni:

sen kimsin la

yanıt2
yanıt2
Zühtü:

Aslı bu saatlerde meşgul oluyor gelemez

yanıt1
yanıt3
sorgu:

aslınada beni götür ona bir göstereyim ( seni)

yanıt1
yanıt2
aslının annesi:

kızımın peşini bırak

yanıt6
yanıt0
MEKANIN SAHİBİ:

avni mekana gelmedi daha aslı, gelince haber ederim kardaş

yanıt3
yanıt0
Nur:

Eger Adam gercekten bu tür konustuysa, Isin Hanim cok hakli. Kim olsa bosanir. Evlilikte veya aile icinde böyle davranmak saniyorum bir tek bizim topluma özgü. Cok cirkin, calisan insana bu Kadar yüklenmek, iyi niyetini kötüye kullanmak. Adam degil misin, git sen de calis. Ama az, ama cok evine para getir degil mi?

12
10
yanıtYanıtla
ercan:

aaaaaaaaaa işi gücü bıraktık şaştık kaldık kimdi bunlar yahu merak eden varmıdır

9
8
yanıtYanıtla
Muharrema:

Ben olsam ben de boşanırdım doğru karar.

12
5
yanıtYanıtla
han:

bunların evlilik süresi 3 gün ile3 ay arasıdır. 3yıl çok bile durmuş

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title