Haberler
BBC

İşçi Partili vekil Tracy Brabin, omuz dekolteli kıyafetine gelen eleştirilere yanıt verdi

Güncelleme:

İngiltere'de ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin milletvekili Tracy Brabin, omuz dekolteli kıyafetiyle Parlamento'da konuşmaya yaptığı için eleştiri yağmuruna tutuldu. Twitter hesabından eleştirilere cevap veren Brabin, "Ben akşamdan kalma, hafifmeşrep biri değilim" dedi.

İngiltere'de İşçi Partisi milletvekili Tracy Brabin'in mecliste konuşma yaptığı sırada giydiği kıyafet ülkenin gündemine oturdu. Brabin'in tarzının uygunsuz olduğunu savunanlar, vekili sosyal medya üzerinden mesaj yağmuruna tuttu. Brabin, kendisini eleştirenlere Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

"BEN BASİT, HAFİFMEŞREP BİRİ DEĞİLİM"

Brabin, bir Twitter kullanıcısının "Bu Meclis için gerçekten de uygun elbise mi?" sorusuna, hakaret içeren paylaşımları da ortaya koyarak yanıt verdi: "Merhaba, bu konuda gelen tüm yorumlara yanıt verecek zamanım yok ama şunu söyleyebilirim ki, ben; basit, akşamdan kalma, hafifmeşrep, emzirmek üzere olan, sarhoş, yosma değilim... Bir omuz yüzünden insanların böyle heyecanlanacaklarını kim tahmin edebilirdi ki?"

İşçi Partili vekil, omuz dekolteli elbisesine gelen eleştirilere yanıt verdi

GAZETECİLERİ SAVUNUYORDU

Brabin'in kıyafeti nedeniyle eleştirildiği konuşmasında, bazı gazetecilerin İngiltere Başbakanlık konutundaki toplantıya alınmamasını eleştiriyordu. 58 yaşındaki politikacının, kendi partisi de dahil olmak üzere, siyasetteki cinsiyetçi ayrıma karşı çıkışları bulunuyor. Tracy Brabin, ana muhalefetteki İşçi Partisi'nde gölge kültür bakanı olarak görev yapıyor.

GÖLGE KÜLTÜR BAKANI NE DEMEK?

İngiltere'de Avam Kamarası'nda temsil edilen muhalefet partileri, gölge bakanlar atıyor. Bu 'bakanlar' sorumluluk alanlarında partilerinin sözcüsü oluyor. Gölge bakanlar, partileri iktidara gelirse, bu kez bakanlığa atanıyor.

İşçi Partili vekil, omuz dekolteli elbisesine gelen eleştirilere yanıt verdi

BBC

Milletvekili İşçi Partisi Haberler

500

Yorumlar (16)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

BENCE SON DERECE GÜZEL VE ŞIK. NE YANİ İSTEYEN NASIL ÖZGÜRCE BAŞÖRTÜSÜ İLE MECLİSE GELEBİLİR İSE İSTEYEN DE DEKOLTE MİNİ ETEK GİYER KİMSE KARIŞAMAZ. YOK OLMAZ MECLİS CİDDİ BİR YER DEKOLTE FİLAN GİYİLMEZ DİYORSANIZ O ZAMAN BAŞÖRTÜLÜ MECLİSE GELMEK DE YASAK OLSUN. HERKES NORMAL GİYİNSİN GELSİN.

8
15
yanıtYanıtla
aslı gereksiz kız:

başörtüsü ile bunu bir tutma zihniyeti güdümlenmiş yine :) peki bir erkek oraya atlet iel yada omunuzu açık tutan bir şey ile gelse ne diyecektin güzel olmuşmu? neden hep kadınlar biryerini açma yada gösterme hevesinde oluyor ekekte bu niye olmuyor acaba? ve tesettür başörtüsü anormal bir kıyafet değil inanç gereği giyilir.

yanıt2
yanıt0
MEDENİ KANUN YERLİ VE MİLLİ OLSUN:

Herkes inancı gibi yaşayabiliyor, Müslüman ve başörtülüysen istediğin gibi yaşayamazsın İzmirde.

0
18
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Ülkemiz işgal edilse, Turizm patlaması oldu diye haber yapacak medya ve inanacak milyonlarca insanımız var.

13
3
yanıtYanıtla
TEMEL ILE DURSUN:

KIYAFETINDEN BELLI COK CALIS KAN BIR ISCI OLDUGUN

2
7
yanıtYanıtla
Buddur:

Seçmenini doğru temsil etmiş

1
6
yanıtYanıtla
Evsiz adam:

kendisi de saçmalamış. . . neyine cevap vereceksin. . . kendine bu elbiseyi yakıştırmış giymiş. . . millette kıskanmış ki dedikodunu yapmış. . . sende keyfini çıkar daha güzel elbiseler giy

4
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Heryeri açık olsa neolur Tipe bak.

0
6
yanıtYanıtla
zaa:

hafif mi ağır mı biz ne bilek kilosunu zaa

0
4
yanıtYanıtla
Hubdar:

Onun işyeri de orası,iş çıkışı yemekli eğlence var ona göre giyinmiş. Bizim gibi işyeri tuvaletinde kıyafet değiştirecek değil ya.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title