Haberler

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de oynamak istediğini yönetime iletti!

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'de forma giyen milli oyuncu İrfan Can Kahveci, turuncu-lacivertli yöneticilerle görüşerek Fenerbahçe'ye gitmek istediğini belirtti ve transferi için kolaylık istedi.

Flaş transferlere rağmen önemli eksikleri bulunan Fenerbahçe'de taraftarlar yönetimi eleştiri yağmuruna tutarken, sarı-lacivertlileri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Türkiye Gazetesinde yer alan habere göre Başakşehir'in 23 yaşındaki millî yıldızı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye gitmek için izin istedi.

BAŞAKŞEHİR'İN İSTEDİĞİ RAKAM 7 MİLYON EURO

Başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Okan Burak'la görüşen 24 yaşındaki merkez orta saha, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Bana kolaylık gösterin" talebinde bulundu. Emre Belözoğlu'nun yakın markajındaki İrfan Can'ın bu isteği sarı-lacivertlilerde sevinç uyandırdı. Ancak, Başakşehir'in yıldız oyuncusunu bırakmaya niyeti yok ki bırakırsa da istenen rakam 7 milyon euro.

ALİ KOÇ İLE GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ GÖRÜŞECEK

Buna rağmen, hafta içinde Mahmut Tekdemir için Göksel Gümüşdağ ile görüşecek olan Başkan Ali Koç'un İrfan Can için de teklif sunacağı öğrenildi. Mahmut ve İrfan transferlerinin gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertli yönetim Ersun Yanal'ın taleplerini büyük ölçüde karşılamış olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (14)

taraftar:

ersun yanalın taleplerini büyük ölçüde değil fazlasıya karşılar

11
0
yanıtYanıtla
misafir:

asabiyet talebini demek istedin. bu tavırlarıyla faydalı olamaz. 50 tane orta saha oldu ne olacak sonu.

yanıt0
yanıt1
TOMBALACI MUYİTDİN:

GEL KARDEŞ GEL BİR SEN EKSİKTİN. EMRE KILINÇ''I DA AL GEL.

5
3
yanıtYanıtla
Memeta:

Anadolu takımları büyük takımlara futbolcu satıyor ama sattığı oyuncunun parası fifadan gelen 6 puan silme cezasını engelleyemiyorsanız eskisehirspora manisaspora karabukspora bakın futbolcular ucuza gidiyor sudan ucuz

yanıt0
yanıt0
feneri soyan soyana:

parayı getir nereye istersen oraya git ne kolaylığı bekliyorsun?

3
4
yanıtYanıtla
aslan parçası:

yönetime fener de oynamak istiyorum de ilk haftadan kırmızı kart gör haftaya fener maçında sahada olma. . . kolay gelsin. . . organize işler.

3
3
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

böyle Türk oyuncular çıkarıp bunları büyük takımlarda reklam yapmak gerek. dışardan oyuncu almaktan kat ve kat iyidir. hatta azimleri daha fazla olacağı için başarısı da olacaktır.

1
3
yanıtYanıtla
komutan logar:

cehennemin dibine gel

0
4
yanıtYanıtla
misafir:

bu asabiyeti emre abinden mi öğrendin. bu tavırla faydalı olamazsın. yüksek bonservis isteneceği de aşikar. gelme FB ye istemiyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
ÇÖPSARAY:

CİNCONLULAR GELİR BİRAZDAN

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title