Haberler

İrfan Can golünü attı, asker selamı verdi

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Alman temsilcisi ile grup aşamasındaki kader maçına çıkan Başakşehir'de İrfan Can Kahveci müsabakanın 44. dakikasında beraberlik golünü kaydettikten sonra sevincini asker selamı ile yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında Alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile deplasmanda oynayan Medipol Başakşehir, müsabakanın 44. dakikasında İrfan Can'ın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Takımının ilk golünü kaydeden İrfan Can, ceza sahası dışından attığı golün ardından sevincini yeniden asker selamı ile yaşadı.

İrfan Can golünü attı, asker selamı verdi

A Milli Takım oyuncularının Avrupa Şampiyonaları elemelerinde attıkları gollerden sonra verdikleri asker selamına UEFA tarafından soruşturma başlatılmış fakat ceza tayinine yer olmadığı kararı verilmişti.

İrfan Can golünü attı, asker selamı verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500

Yorumlar (6)

serkan:

türküz biz! tarihin varoluşundan beri biz varız! çine set çektiren, 40 kişiyle baskın yapan, istanbulu fetheden, avrupaya aman dedirten, yedi düvele geldikleri gibi giderler diyen, şehitliği kana kana içen ordu milletiz. . . kanımız asil türk kanı. . .

26
0
yanıtYanıtla
John Wick:

Koçum be..Şair gibi döktürdün

yanıt1
yanıt0
grey owl:

Şu Asker selamı KONUSUNU UZATMAYIN ARTIK İNATLAŞMAYIN . Sevimsiz görünmenin bir faydasını görür müyüz ?

3
15
yanıtYanıtla
aeç:

aferin çocuk aferin. . .

18
0
yanıtYanıtla
1234:

irfan seneye hatta devre arasında avrupada oynar

5
0
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

Avrupa her Türkün asker olduğunu iyi ezberlesin. . . .

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title