Haberler

İrem Sak, "Saçmalamayın" diyerek takipçileri için dans etti

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan güzel oyuncu İrem Sak, tatil için gittiği Londra'dan takipçilerine dans şovu yaptı. Sak videoya, "Londra'ya gidip şu şarkıyla dans etmeden döndüğümü sananlar olmuş. Saç-ma-la-ma-yın." notunu ekledi.

Güldür güldür komedi programındaki performansı ve güzelliğiyle adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu İrem Sak, dans ettiği videoyu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

"SAÇMALAMAYIN"

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan İrem Sak, videoya, " Londra'ya gidip şu şarkıyla dans etmeden döndüğümü sananlar olmuş. Saç-ma-la-ma-yın." ifadelerini kullandın.

İrem Sak, 'Saçmalamayın' diyerek takipçileri için dans etti

MAYOLU FOTOĞRAFINA BEĞENİ YAĞMIŞTI

Tatil paylaşımlarıyla dikkat çeken Sak, havuzda çekilen bir pozunu "Bedelini ödedik içimiz yana yana yana yana yana yana" notuyla Instagram'dan paylaşmıştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

İrem Sak, 'Saçmalamayın' diyerek takipçileri için dans etti

İrem Sak, 'Saçmalamayın' diyerek takipçileri için dans etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İrem Sak Londra Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (18)

kamyoncu osman:

rezilik diz boyu

5
1
yanıtYanıtla
CEM:

Bu güzel hatun da banal yoldan kendisini unutturmama kaygısına düşmüş anlaşılan.

4
2
yanıtYanıtla
şımarık:

gıcık olurum bu kıza iyice şımarık biri oldu

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

edep yahu !

5
0
yanıtYanıtla
gemooo:

çok şımardı çok yazık edecek kendine

4
0
yanıtYanıtla
A:

EDEP KADAR KALİTE YOK

3
0
yanıtYanıtla
VEZIRR:

hangı sanslı mılyonerın oldu acaba:))

2
0
yanıtYanıtla
ferhat:

Fiziği çok çok hoş ama . . . . O kadar çok aması var ki. .

2
0
yanıtYanıtla
caykeyfi:

sen bayagi samalamissin

2
0
yanıtYanıtla
Dansfans:

Lombidi lombidi doink doink

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title