Haberler

İrem Derici saplantılı hayranından korktuğu için ailesinin yanına yerleşti

Güncelleme:

Şarkıcı İrem Derici savcılığa şikayette bulunduğu saplantılı hayranının korkusunu atlatamadı. Derici, oturduğu evden taşınıp ailesinin yanına yerleşti.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya üzerinden kendisine mesajlar atan hatta evine kadar gelen saplantılı hayranı Erol K.'dan şikayetçi olmuş ve sonrasında şahıs gözaltına alınmıştı. Ancak saplantılı hayran korkusu İrem'i evinden etti.

AİLESİNİN YANINA YERLEŞTİ

Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından Derici'nin yanına 50 metreden fazla yaklaşmama ve haftada bir kez imza atmak suretiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Yeni Asır'ın haberine göre, şahsın serbest bırakılmasına sinirlenen İrem Derici, yaşadığı olayın etkisinden kurtulamadı, oturduğu evden taşınıp ailesinin yanına yerleşti.

İrem Derici saplantılı hayranından korktuğu için evinden taşınıp ailesinin yanına yerleşti

SERBEST BIRAKILDIKTAN SONRA İREM'İN EVİNE GİTMİŞTİ

Serbest bırakılan ve ünlü şarkıcıya 50 metre yakınına yaklaşmasının yasaklandığı hayran, kuralı ilk günden çiğneyerek şarkıcının evinin önüne gitti. Saplantılı hayran, yaşanan olay sonrası Derici'nin evinin oraya gelen bir muhabir ile de röportaj yaparak yakınlardaki bir otelde kaldığını söylemişti.

İrem Derici saplantılı hayranından korktuğu için evinden taşınıp ailesinin yanına yerleşti

NE OLMUŞTU?

Erol K. isimli şahıs 3 Haziran 2019 ile 6 Haziran 2019 tarihleri arasında İrem Derici'ye, "Günaydın aşkım, seviyorum seni, iyi geceler aşkım" şeklinde mesajlar göndererek tacizde bulunduğu anlatılan iddianamede, şüphelinin 22 Ağustos 2019 tarihinde ise Derici'nin ikametine gittiği kaydedildi.

İddianamede, şüpheli Erol K'nın ikamet önünde Derici'nin çalışanına "İrem Hanım'a aşığım" dediği, 26 Ağustos 2019'da ise yine eve giderek zili çaldığı, müşteki İrem Derici'ye ismiyle seslendiği belirtildi.

İrem Derici saplantılı hayranından korktuğu için evinden taşınıp ailesinin yanına yerleşti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İrem Derici Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (11)

HAYRİ KELAYNAK:

Bi insan niye İrem Dericinin saplantılı hayranı olur?

17
1
yanıtYanıtla
osman:

parayla herşey olur

yanıt5
yanıt2
ÖMER CİHAD:

gel dedim irem evinin kadını ol dedim

11
1
yanıtYanıtla
FAT:

ah ulan ah. . adriana lima ne yapsın

9
1
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

İREM KIZIM SEN GİT UZAYA YERLEŞ. TİPİNİ HEÇ BEĞENMİYOM LA . GENÇLER NİYE BEĞENSİN LA

5
2
yanıtYanıtla
Alkolik boro:

Bunun gibi tipsizin neyine saplantılı aşık olunur anlayamıyorum. Fizik zaten yok. Güzel olan neresi var göremedik henüz. Ki görmediklerimin de güzel olacağını düşünmüyorum.

2
5
yanıtYanıtla
KAYSERİ38:

PARAYA KIYIP 2 TANE KORUMA TUTSUN O ZAMAN

4
1
yanıtYanıtla
era:

neden korumayla uğraşsınki devletimiz neden serbest bırakmış adam manyaksa kadını öldürürse herşeyi düşünmek lazım insanın başına gelmeden bilemeyiz burdan konuşmak kolay sayın 38 li

yanıt1
yanıt0
GİZLİ AŞK:

BU KADINA BEN DE SAPLANTILI AŞIĞIM. . . AMA KENDİSİNİ RAHATSIZ ETMİYORUM. . .

2
1
yanıtYanıtla
Serap:

pardonda evini nerden nasıl buluyor ??? bunu da çözmüş değilim. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title