Haberler

İpe sarılarak yoga yapan Simge Sağın, esnekliğiyle ağızları açık bırakıyor

Güncelleme:

Bir süredir yoga yapan ünlü şarkıcı Simge Sağın, ip üzerinde yaptığı hareketlere bir yenisini daha ekledi. Tavana asılı ipe dolanarak ters duran Sağın, esnekliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Aranjör Aytaç Özgümüş ile aşk yaşamaya başlayan Simge Sağın, bir süre önce havada yoga olarak bilinen Anti gravity yoga yapmaya başladı. İp üzerinde sınırları zorlayan şarkıcı, bu anları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

İPE TUTUNARAK BAŞ ÜSTÜ DURDU

Salgın nedeniyle henüz konserlere başlayamayan Simge Sağın, Instagram'da tatil paylaşımlarının yanı sıra yoga yaptığı anları da paylaşmaya başladı. Tavana asılı ip üzerinde yoga hareketleri yapan şarkıcı, son olarak baş üstü durarak video çektirdi. O anları "Mutluluk laboratuarında bugün" notuyla paylaşan Sağın, takipçilerinden de tam not aldı.

İp sarılarak yoga yapan Simge Sağın, esnekliğiyle ağızları açık bırakıyor

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Aytaç Özgümüş ile aşk yaşayan Simge Sağın, önceki gün Koray Avcı'yı dinlemek için geldiği Harbiye Açıkhava konserinde görüntülendi. Yeni ilişkisi hakkında konuşan şarkıcı, "İlişkimiz güzel gidiyor. İyi biri. Sonunda güzel bir şey oldu. Ben de mutluyum. İnşallah çok uzun bir yolculuk yaparız. Sektörden sayılır. Kendisi 5 Ağustos'ta yanımda olacak" dedi.

İp sarılarak yoga yapan Simge Sağın, esnekliğiyle ağızları açık bırakıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Simge Sağın Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Vus:

Büyük başarı, sanki koronanın aşısını buldu.

10
0
yanıtYanıtla
buromen:

ahirette de böyle sallanırsın simgecimmmmmm

7
2
yanıtYanıtla
saçma:

sosyete olunca ip sporu tövbe yarabbimmm. . sonradan görmeler . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Serdar:

Nasıl sallıyosalar alışmış sallanmaya simgecim senin de mumun sondu kendini başka işlere soktunya

6
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Aferim. Çok büyük bir iş başarmış. :))))

3
1
yanıtYanıtla
mustafa:

aferim kız sevıyoruz senı

2
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Saçma sapan hareketler bunlar

1
0
yanıtYanıtla
SMZ:

BU HABERLERİ YAPANLARI ALKIŞLIYORUM. EĞİTİM HAYATLARINDA HİÇBİR ŞEY YA ÖĞRENMEMİŞ YADA ÖĞRENMEK İSTEMEMİŞ. . . . . . . . . BUNUN HABER DEĞERİ BİLE YOK. . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
abdülkadir kurabiye:

niye ki? bizim millet böyle gereksiz şeyleri, magazini sever. Pazarları gazetelerde bedava magazin var, Magazinlerde senin gibi bir sürü armut var. Abdülkadir, kusura bakma bir sen armutsun;Bir de sen dene şansını pop müzik kurtulsun. Hergün bir star patlıyor, sen de patlarsın. Millet böyle susarsa RTÜK ne yapsın?Abdülkadir, Rami''ye ya da Unkapanı''na gidelim;Ya rock söyleyeceğiz ya da hicaz vallahi aç kalacağız.

yanıt0
yanıt0
Ahmet Hamza Milletbaşı:

Bence baya iyi haber, nefesim kesil. . . . . hıkk

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title