Haberler

İntermob Fuarı Başladı

İNTERMOB Fuarı başladı Divapan Entegre, İNTERMOB fuarında yerini aldı Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, "Biz sektöre öncülük yapan bir firmayız"İSTANBUL - 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı İNTERMOB Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

İNTERMOB Fuarı başladı

Divapan Entegre, İNTERMOB fuarında yerini aldı

Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, "Biz sektöre öncülük yapan bir firmayız"

İSTANBUL - 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı İNTERMOB Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. Fuarda sektörün önemli temsilcilerinde Divapan Entegre A.Ş'de yerini aldı.

Divapan Entegre A.Ş. 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı İNTERMOB'a katıldı. 14-18 Ekim tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara Divapan, Selçuklu mimarisi stand tasarımı ile fuarda yerini aldı. Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörlerinin en son modellerinin yanı sıra mobilya yan sanayi firmalarının ürün ve hizmetlerini sergilediğ fuara katılan, MDF ve MDF-lam üretimi yapan köklü sanayi kuruluşlarından olan Divapan Entegre standı mehteran takımının gösterisi ile açıldı. Mehteran takımının gösterisi ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

"Köklü bir firmayız"

Açılış töreninde konuşan Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, bu sene 20. kez düzenlenen fuara ilk günden beri katıldıklarını belirtti. Sektörün öncü ve köklü firmalarından olduklarına dikkat çeken Zengin, Fuarda kendi ürünlerimizi ve firmamızı bu sektörün tüm destekçilerine tüm tedarikçilerine ve üreticilerine tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Bizim bu fuara katılmamızın en önemli nedeni sektörde bulunan tüm tedarikçi ve üretici firmaları bir araya geldiği ve buluştuğu bir fuar. Hepimizin beraber olmasının çok büyük avantajları var. Ayrıca yurt dışından gelen alıcı firmalar, aynı zamanda ihracatçı firmalar bir arada. Biz köklü bir firmayız 20 yıldır MDF üreten bir firmayız. Sektörde ilk kalite belgesini alan daha sonra İSO 9001, İSO 14001, İSO 45000 çevre ve laboratuvar belgelerini aldık. Bu sene de enerji yönetim sistemi belgesini aldık" diye konuştu.

Sektöre öncülük yapan bir firma olduklarını dile getiren Zengin, Her sene kapasitemizi arttırarak ilerledik. Bu sene sektör olarak beklediğimiz bir büyüme görmedik. Bunun en önemli faktörlerinden bir tanesi arzın yüksek olup talebin çok fazla olmamasından kaynaklanıyor Bir taraftan da hammadde darboğazı ile karşı karşıyayız, dolayısıyla bu tür sorunların çözümü için yetkili mercilerden ilgi bekliyoruz. Ziyaretçilerimiz her geçen yıl daha da artarak çoğaldı Yurt dışından gelen misafirlerimizi özellikle burada ağırlamaktan mutluyuz. İran, Irak gibi ve diğer Avrupa ülkelerinden gelen ziyaretçiler de burayı ziyaret ediyor. Geçen sene 15 Temmuz Meydan Açık sloganı ile katılmıştık, çok beğenilmişti. Bu sene de aklımıza Selçuklu mimarisi stand tasarımı ile karşı karşıyasınız" dedi.

Genel Müdür Hakan Zengin MDF ve MDF-lam üretimi yapan köklü sanayi kuruluşlarından Divapan Entegre standını ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçilere ürünleriyle ilgili bilgiler verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Murat Erat Selçuklu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title