Haberler

Inter'in kalecisi Berni, 6 yılda hiç maça çıkmadan 2 kırmızı kart gördü

Güncelleme:

Inter'in üçüncü kalecisi Tommaso Berni, futbol dünyasında eşine ender rastlanan bir istatistiğe imza attı.

37 yaşındaki emektar kaleci, Inter'in Parma deplasmanında 2-1 kazandığı mücadelede yedek kulübesindeyken kırmızı kart gördü. Berni bu sezon 1-1 sona eren Cagliari karşılaşmasında da yine yedek kulübesinden kırmızı kart görmüştü.

2014'ten bu yana Inter'in kadrosunda bulunan Tommaso Berni bugüne kadar hiçbir resmi maçta forma giymedi. 6 yıldır hiçbir karşılaşmada görev yapmayan Berni, bu sezon iki kez kırmızı kart gördü. 6 yılda hiç maça çıkmayan Berni'nin bu sezon gördüğü kırmızı kartlar İtalyan basınında da dikkat çekti.

Inter'in üçüncü kalecisi konumunda bulunan Tommaso Berni'nin sözleşmesi sezons sonunda bitiyor. Geçen yaz 1 yıllığına kontratı yenilenen futbolcunun sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı henüz bilinmiyor.

KARİYERİ BOYUNCA SADECE 9 MAÇA ÇIKTI

Kariyeri boyunca Serie A'da yalnızca 9 maça çıkan Berni, geçmişte Lazio, Torino, Sampdoria ve Braga gibi takımların kadrosunda da yer aldı. Berni şu anda kadrosunda bulunduğu Inter'in altyapısında yetişmişti.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Futbol Parma Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Kamil:

Yazık la adama bari hazırlık maçlarında falan oynataydınız. . .

6
0
yanıtYanıtla
topçi:

kaleciliği unutmuştur bu

3
0
yanıtYanıtla
ACI AMA GERÇEK:

O DA BİŞEY Mİ BİZİM EMRE SAHA KENARINDA BİLE YAPIYOR BU İŞİ . . . .

1
0
yanıtYanıtla
CHN:

AMA ADAM HARİKA Bİ KARİYER YAPMIŞ. YAŞ 37 OYNADIĞI MAÇ SAYISI 9. ACABA BU 9 MAÇTA GOL YEDİ Mİ?HAYIR EĞER GOL YEMEDİYSE HİÇ GOL YEMEYEN KALECİ OLUR. Kİ BU İYİ Bİ KARİYER :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title