Haberler

İngiltere Prensi Harry ile eşi Meghan Markle'ın heykelleri kaldırıldı

Güncelleme:

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Madame Tussauds Balmumu Müzesi'nin Kraliyet Ailesi'ndeki üst düzey görevlerinden çekileceklerini açıklayan Prens Harry ile Sussex Düşesi eşi Meghan Markle'ın heykellerini kaldırdığı görüldü.

"BU DEĞİŞİKLİK KARARA UYGUN OLARAK YAPILDI"

Müzenin Genel Müdürü Steve Davies, bu değişikliğin Prens Harry ve Meghan Markle'ın Çarşamba günü aldıkları karara uygun olarak yapıldığını söyledi. Heykellerin müzenin farklı bölümünde sergilenip sergilenmeyeceği ise açıklanmadı.

İngiltere Prensi Harry ile eşi Meghan Markle'ın heykelleri kaldırıldı

"MADDİ AÇIDAN BAĞIMSIZ OLARAK ÇALIŞMAK İSTİYORUZ"

Çift, yaptıkları açıklamada, "Kraliyet ailesinin üstdüzey üyeleri olmaktan çekilerek, maddi açıdan bağımsız olarak çalışmak, aynı zamanda Kraliçe Ekselanslarını desteklemeye devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

MEGHAN MARKLE KANADA'YA GİTTİ

Öte yandan, Kraliyet Ailesi'ndeki üst düzey görevlerinden çekileceğini açıklayan Sussex Düşesi Meghan Markle, Kanada'da bakıcısıyla birlikte olan bebeğinin yanına döndü.

İngiltere Prensi Harry ile eşi Meghan Markle'ın heykelleri kaldırıldı

İngiltere Prensi Harry ile eşi Meghan Markle'ın heykelleri kaldırıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meghan Markle Prens Harry Londra Haberler

500

Yorumlar (22)

ERCİYES:

iyi BAKALIM SÖMURGECİ LER KAN EMİCİLER KENDİ İÇİNDE BÖLÜNSÜN

6
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Kraliyet dediğin hanedan SEMBOLİK yetkileri ve özel ayrıcalıkları ile Asalak böcek gibi, hiç bir şey üretmeden milletinin tepesinde lüks ve debdebe içinde yaşıyorlar. ! Aralarından bazıları akıllı ve vicdan sahibi. Biz de diğer insanlar gibi, çalışalım kazanalım ve normali insanlar gibi yaşayalım, lüksünüz de protokolleriniz de sizin olsun diyor. Ne demeli. ? Aferin size. Bundan sonraki hayatınızda bol şanslar dileriz. . !

4
2
yanıtYanıtla
messi:

çok iyi açıklamışsınız

yanıt1
yanıt1
emin:

nasıl sembolık . . adamların meclisı bile feshetme yetkısı var. . . aç oku.

yanıt1
yanıt0
OSMANLI PRENSESİ:

YA Bİ İNGİLİZLER KADAR OLAMADINIZ BAKIN KRALİYER AİLESİNİ NASIL LÜKS İÇNDE YAŞATIYORLAR. NE VARDI BİZDE TOPKAPI SARAYINDA ÇIRAĞAN SARAYINDA KALSAYDIK SİZİN VERGİLER İLE LÜKS İÇİNDE YAŞASAYDIK. LÜKS YATLAR UÇAKLAR ARABALAR PAHALI MÜCEVERLER ALSAYDINIZ BİZE.

0
4
yanıtYanıtla
Kara Vezir:

Sen kalamazdın minnoşum, vezirlere paşalara eş olacaktın Prenses yok bizim Osmanlı''da. Prens de yok, şehzade var. Sadece Manisa''daki şehzade Padişah olabilir diğer kardeşler ise yok edilir. Yani kendini feda etme var, memleket için kardeşlerini öldürtme var, Allah''a hizmet var. Zevk-i Sefa işleri pek yok Prensesim.

yanıt0
yanıt0
IHTIYAR:

ULA BİZE NE BUNLARDAN. . SANKİM DÜNYAYI BUNLAR YÖNETİYİR

4
0
yanıtYanıtla
MERZİFONLUUUUUUUUUUU:

kapa çeneni de git tedavi ol kafir, , , , , , , , , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
MT:

En dogrusunu yapmislar kraliyet bir kadin icin terkedilmez

0
3
yanıtYanıtla
Güçlü:

Daha beter olsunlar inşallah..Allahın laneti üzerlerine olsun

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title