Haberler

İngiliz Takımın Türk Başkanının Hedefleri Büyük

- İngiliz takımın Türk başkanının hedefleri büyük

LONDRA - İngiltere 2. Lig'i takımlarından Crawley Town'u satın alan Kayserili iş adamı Ziya Eren, kulübün başına geçtikten sonra A'dan Z'ye birçok değişikliğe gittiklerini ve hedeflerinin 5-6 yıl içinde Championship'e yükselmek olduğunu söyledi.

Crawley Town'un Başkanı Ziya Eren, kulübüne yaptığı ziyaret kapsamında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Eren, bir Türk'ün ilk defa İngiliz kulübünün başkanı olduğunu belirterek, "8-9 yıl Türkiye'de kulüp yöneticiliği yaptım. Fakat Türkiye'de futboldan artık soğumuştum. Türkiye'de 3 Temmuz sürecine bağlıyor ama bence öncesi de var, sonrası da var. Türkiye'de futbol bitmişti. Artık bir şekilde bu arzumuzdan da geçmeyeceğimiz için Avrupa'dan kulüp bakıyorduk. Çok araştırmalar yaptık, Avusturya'da özellikle Belçika'da. Akabinde böyle bir opsiyon çıkınca hemen değerlendirme durumumuz oldu. Tabii Türkiye'deki gibi akşam başkan olacağım diyen sarı çizmeli Mehmet Ağa başkan olamıyor. Sizi araştırıyorlar. Beni araştırmaları 5.5, 6 ay sürdü ki akabinde bu kulübü alabildik. Her yerde aynı şeyi söylüyoruz. Bize göre futbolun beşiği İngiltere. Kulübün durumu sıkıntılıydı. Onu bir şekilde kazasız belasız atlattık. A'dan Z'ye takımı değiştirdik. Bu yıl ki hedefimiz Play-Off ama 5-6 yıl içindeki hedefimiz Championship Lig" dedi.

'İlerleyen zamanlarda takımda Türk futbolcuları da düşünüyor musunuz?' sorusuna Eren, "Çok arzu ederiz Türk futbolcularının da burada olmasını ancak statü gereği bu mümkün değil. İlerleyen süreçte nasıl bir statü olur bilemem ancak şu an Türk oyuncu oynatma imkanımız yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ziya Eren Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (1)

Uğur guçin:

Sevgili ziya sen bizim kayserimizin gururusun seni seviyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title