Haberler

İlk bölümü yayınlanan Azize dizisinde dikkat çeken cinsel istismar sahnesi

Güncelleme:

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Azize dizisi, hamamdaki cinsel istismar sahnesiyle olay oldu. Büyük bir ilgiyle izlenmeye başlanan dizinin son sahnelerindeki cinsel istismar bölümü izleyiciyi kızdırdı.

Başrollerini Buğra Gürsoy ile Hande Erçel'in paylaştığı Azize dizisi, dün akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. Aşk dolu hikayesiyle dikkat çeken dizideki cinsel istismar sahnesi ise tepki çekti.

HAMAMDAKİ CİNSEL İSTİSMAR SAHNESİ TEPKİ ÇEKTİ

Çarpıcı konusuyla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran dizinin sonlarına doğru yer alan hamamdaki cinsel istismar sahnesi seyircileri ikiye böldü. Hande Erçel'in Azize'yi oynadığı dizide Mustafa Yıldıran'ın canlandırdığı Balkan karakteri tarafından cinsel istismara uğradığı sahne daha ilk bölümden gündem oldu.

İlk bölümü yayınlanan Azize dizisinde dikkat çeken cinsel istismar sahnesi

İZLEYİCİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Diziyi izleyen vatandaşların bazıları kadına şiddetin ve ölümün arttığı son yıllarda bu tarz sahnelerin çekilmesini gereksiz bulurken bazıları da erken saatlerde yayınlanan bir dizide cinsel istismar sahnesinin olmasına tepki gösterdi. Öte yandan babası ve kardeşini öldürdüğü Azize tarafından hamamda bıçaklanan Balkan'ın durumu yeni bölümde netlik kazanacak.

İlk bölümü yayınlanan Azize dizisinde dikkat çeken cinsel istismar sahnesi

AZİZE'NİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Azize, genç bir hemşiredir. Mahkümların aşı günü için hapishaneye gittiğinde hapishane önünde bir suikasta tanık olur. Suikast suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlara karşı düzenlenmiştir. Geçmişte bir komiseri öldürmekten mahküm olan Alpanların büyük oğlu Balkan tahliye olmaktadır. Katilin amacı Balkan'ı öldürmektir ama onun yerine ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Azize Kartal'a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.

İlk bölümü yayınlanan Azize dizisinde dikkat çeken cinsel istismar sahnesi

Böylece suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır. Azize, tüm masumiyeti ile korkunç bir dünyaya giriyor gibi görünmektedir ama Azize hemşirenin çok büyük bir sırrı, daha önemlisi kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği tehlikeli bir amacı vardır.

KADROSUNDA KİM YER ALIYOR?

Azize'de, Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek rol alıyor.

İlk bölümü yayınlanan Azize dizisinde dikkat çeken cinsel istismar sahnesi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Yıldıran Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (56)

elinin körü:

adam gibi dizi çekin yaa ne bu sizin yüzünüzden ülkede kadına şiddet, argo konuşmalar, davranış değişiklikleri, çocuk, kadın istismarı ve insanların birbirlerine bakış açıları değişiyor. işinizi doğru düzgün yapın.

49
16
yanıtYanıtla
lale:

Yine saçma sapan bir dizi olduğu anlaşıldı. Rtük neden var ?

40
25
yanıtYanıtla
İNSAN:

PARA TOPLAMAK İÇİN VAR. . .

yanıt11
yanıt23
MÜCAHİT:

RTÜK NEREDE ?????TOPLUM AHLAKINI BOZAN BU TÜR FİLMLER ENGELLENMELİ

7
49
yanıtYanıtla
Ahmet:

Örf adetler nasıl bozacaklar dış etkenlerin oyunu bu bizim rtuk de hiç birine seslenmesin gençlik elden gidiyor neden?bu dizilere izin versinler sorumlu arkadaşlar

yanıt1
yanıt0
BB:

Bıktık artık bu saçma sapan dizilerden tv kanallarında doğru düzgün program belgesel sinema yok anca öpüşme sevişme bu ne ya ergen gençlere hep kötü örnek bunlar

11
40
yanıtYanıtla
fed:

iyide hamam kadinlar matinesindeyse erkegin ne isi var erkekler gunuyse kadin ne ariyor kese attirmayami gelmis senarist

1
49
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hangi hemşire kıyafetini hastanın yanında değiştir. bu ne iğrençlik. filmi bu sahne mi kurtaracak . bunun hesabını vereceksiniz .

3
46
yanıtYanıtla
1234:

En güzel Beyin yıkama yolu Diziler

11
37
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Allah gani gani belalarını versin taş olurlar inşallah.

17
30
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title