Haberler

Igor Tudor, Galatasaray'dan 400 Bin Euro Tazminat Alacak

Güncelleme:

Galatasaray, görevine son verdiği Igor Tudor'a 400 bin euro tazminat ödeyecek. Yeni hoca için listenin başında Fatih Terim var.

Galatasaray, Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrasında Teknik Direktör Igor Tudor'la yollarını ayırdı. 10 aydır takımın başında bulunan Hırvat teknik adam, 400 bin euro tazminat alacak.

YENİ HOCA GÖZTEPE MAÇINA ÇIKMAYACAK

Sarı-Kırmızılı kurmayların ilk yarının son maçına geçici olarak belirlenecek bir isimle çıkmayı planladığı ve ligin tatile girmesiyle bu konuyu çözerek, devre arası kampına yeni teknik direktörle girmeyi hedeflediği belirtildi.

YA TERİM YA YABANCI

Galatasaray'da yeni hoca adayları da belli olmaya başladı.

Yönetimin bu konuda ikiye bölündüğü öğrenilirken bir kanadın hiç düşünülmeden Fatih Terim'e teklif sunulup takımın tecrübeli hocaya emanet edilmesinden yana oldukları belirtildi.

Terim'i istemeyen diğer kanadın ise yabancı çalıştırıcı için bastırdıkları kaydedildi. Öne çıkan isimler ise şöyle:

*PSG'nin eski hocası Laurent Blanc
*Nice'teki görevine geçtiğimiz günlerde son verilen Marcelo Bielsa
*Dortmund'un eski hocası Thomas Tuchel

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yeni Malatyaspor Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (14)

galip güney:

Su fiatı ne kadar artmış, bu memlekette asgari ücret 1400 lira, 400000 euro 2000000 liraya yakın para ediyor, sudan ucuz yazıbiliyorsunuz, yazana soruyorum sen kaç lira alıyorsun, akıl yoksunları

17
0
yanıtYanıtla
haşmed:

6SARAY 2. SIRADA BİTİRMEYE GAYRET EDİN ÇÜNKÜ ŞAMPİYON FENERBAHCE. . NOT ALIN 18. 12. 2017

2
7
yanıtYanıtla
muhammetosenedebusene:

hangi lig u17 mi :D şakacı seni

yanıt2
yanıt0
MUHAMMETOSENEDEBUSENE:

sen yok musun :D senin bu şakaların :))))

yanıt2
yanıt0
+T+¦+:

ESPİRİ YAPTI KELEK BUNA GÜLMEK GEREK

yanıt1
yanıt1
stefan:

Fatih Terim geldiği gün bütün forma ve bayraklarımı yakarım Arda Turanın geldiği gün kökten galatasarayı bırakırım mersin idmanyurdunu tutarım. hiç değilse onlar tükürdüğünü yalamıyorlar bunlar gibi

3
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıncimbom:

fatih terim

3
5
yanıtYanıtla
Gökhan gs:

Harbiden Sudan ucuz 2 trilyon

2
0
yanıtYanıtla
evladı osmanlı:

sevgili fenerbahçeliler. HADİ BAKALIM DAĞILIN YÜRÜYÜN ÇÖPLÜGÜNÜZE KIŞŞŞ KIŞŞŞŞ

2
0
yanıtYanıtla
mustafa:

Karabük ün laneti tudoru çarptı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title