Haberler

İftar yemeğine giden Bircan Bali'nin eşinin elindeki içki bardağı tepki çekti

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil önceki akşam ailece birlikte iftar yemeği yedi. Serengil'in Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Bali'nin eşi Ömer Gezen'in elindeki içki bardağı ise tepki çekti.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Seren Serengil ve Bircan Bali, geçtiğimiz gün programdan sonra yine bir araya geldi. 5 aylık hamile olan Bircan Bali ile eşinin videosunu paylaşan Serengil'in paylaşımındaki içki detayı görenleri şaşkına çevirdi.

İÇKİ BARDAĞI DİKKAT ÇEKTİ

Serengil'in çektiği videoda Bircan Bali havuz başında eşi Ömer Gezen'e poz veriyor. Peş peşe eşinin fotoğraflarını çeken Gezer'in elinde ise içki dolu bir bardak var. Seren Seregil'in "Karısının resimlerini çekermiş" notuyla paylaştığı video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Seren Serengil'in paylaştığı video için "Böyle iftar mı olur?" diyen sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

İftar yemeğine giden Bircan Bali'nin eşinin elindeki içi bardağı tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Bircan Bali Beyaz TV Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (143)

Karabey:

Size ne arkadaşım adamın günahına ortakmısınız!!!???

13
49
yanıtYanıtla
Nur:

O zaman bu mubarek günde iftar demesin iftarda haram olmaz ismini değiştirip parti desin

yanıt6
yanıt0
adıyok:

adına iftar yemeği demesinler o zaman

yanıt6
yanıt0
GULISTAN PEKER:

Hayat onların kimse kimsenin hayatlarına burunlarını sokmaması lazım

9
50
yanıtYanıtla
KuzGun:

Adamlar hayatımıza burnunuzu sokmayın deseler sosyal medyada bu fotoyu paylaşmazlar. Hayatımıza burnunuzu sokun diyorlar ki bu foto paylaşılmış. Samimi olmayınca iftar olmuş after party

yanıt5
yanıt1
sami:

Haklısın göründüğünü gibi olman gerekiyorsa doğru kiliseye iki yüzlü münafıklar

yanıt6
yanıt1
Kemal:

İçer İçmez Sizene

9
43
yanıtYanıtla
FERDİ:

hadi ordan çingene

yanıt4
yanıt5
Tavsiye:

Ferdi hakaret günah, önce onu öğren yorum yapmadan.

yanıt2
yanıt2
Sbl:

Bence çok abartildi ya elbetteki gerçek Müslümanlar için hoş Bi görüntü değil de yani herkes çok temizmis gibi eleştiri yağmuruna tutmuş gerek yok bu şekilde böyle insanları elinde raki bardağı olan birini yükseltiyoruz yani saçma

7
36
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title