Haberler

    İçişleri Bakanı Soylu Yalova'da

    Altınova Belediyesi'nin hizmet binasının açılışına katılmak üzere Yalova'ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, valiliği ziyaret etti. Bakan Soylu, valilik çıkışında yanına yaklaşan ve hayranı olduğunu söyleyen bir gence imza verdi.

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Altınova ilçesinde yaptırılan belediye binasının açılışına katılmak üzere Osmangazi Köprüsü üzerinden Yalova'ya geldi. İlk Yalova Valiliği'ne geçen Bakan Soylu, burada resmi törenle karşılandı. Bir kız tarafından kendisine takdim edilen çiçeği alan Süleyman Soylu, "Merhaba kahraman Türk polisi! Nasılsınız?" diyerek selamladığı merasim kıtasına, "Allah sizleri muhafaza etsin" temennisinde bulundu.

    Ardından kendisini karşılamaya gelen il protokolü ile tokalaşan Bakan Soylu, basına kapalı olarak Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ile makamda bir süre sohbet ederek, ilin durumu hakkında bilgi aldı. Valilik çıkışı, koşarak Soylu'ya yaklaşan bir genç, korumalar tarafından durdurulmak istense de, bakanın talimatı ile yanına geldi. Kendisinin hayranı olduğunu belirten genç, Bakan Soylu'nun imzasını istedi. Soylu, genci kırmayarak imza verdi. Ardından gençle selfie yapan Bakan Soylu Altınova'ya gitti.

    ============================

    Türkiye Gazetesi YouTube Kanalına Abone Olmak İçin:

    >

    Türkiye Gazetesi Resmi Web Sitesi

    >

    Türkiye Gazetesi Sosyal Medya Adresleri

    >

    >

    >

    >

    Türkiye Gazetesi Haber Akışı

    >

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Türkiye Gazetesi Süleyman Soylu Altınova Yalova Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title