Haberler

İbra edilmeyen Fikret Orman: Bu iş beni çok üzdü

Güncelleme:

Futbol A.Ş. Genel Kurulu'nda ibra edilmeyen Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, "Yaşananlar çok ayıp. Açıkçası çok üzüldüm. Ağabey dediğim, hatta bana bir şey olsa ailemi bile emanet edebilecek kadar kendime yakın gördüğüm bir insanın yaptığı bu ibra işi beni çok üzdü" dedi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin dün gerçekleşen genel kurulunda flaş bir karar alındı. Genel kurula katılanlar, şirketin 01.06.2018 - 31.05.2019 dönemiyle ilgili olarak 305 milyon 711 bin 408 TL tutarındaki zarar nedeniyle eski başkan Fikret Orman yönetimini oy birliğiyle ibra etmedi. Konuyla ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bir önceki döneminde 10 milyon TL kar eden bir şirketin bir sonraki sene 307 milyon TL zarar etmiş olmasının, ibra edilmemesi gerektiğini biliyoruz. Ben bir iş adamıyım. Bir yeri yönetiyorsanız basiretli olmalısınız. Basiretli iş adamı tabirinden yola çıkarak, Beşiktaş'ın ortağı olduğu Futbol A.Ş.'nin bu zararının irdelenmesi yönünde oy birliğiyle karar alındı." dedi.

"YAŞANANLAR ÇOK AYIP"

Beşiktaş Kulübü'nde yaklaşık 7.5 yıl başkanlık görevini üstlenen Fikret Orman, Futbol AŞ genel kurulunda ibra edilmemesiyle ilgili açıklamalar yaptı. Bir süredir ABD'de bulunan Orman, kulüpte yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduğunu aktardı. Milliyet'e konuşan Fikret Orman, "Aslında Türkiye'ye ay sonu dönmeyi düşünüyordum ancak ibra konusu nedeniyle 22-23 Ocak gibi gelmeyi planlıyorum. Yaşananlar çok ayıp. Açıkçası çok üzüldüm. Ağabey dediğim, hatta bana bir şey olsa ailemi bile emanet edebilecek kadar kendime yakın gördüğüm bir insanın yaptığı bu ibra işi beni çok üzdü. İstanbul'a dönünce geniş bir basın toplantısı düzenlemeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

yakisir sana baskan iyi bir insan deyilsin

4
0
yanıtYanıtla
Tinerci kartal hollanda:

Fiko paralar nerde?

4
0
yanıtYanıtla
düşünen insan:

fikret kes laga lugayı paralar nerde önce onu söyle sen

2
0
yanıtYanıtla
adalet:

daha konuşuyor

2
0
yanıtYanıtla
Şemsettin Sungur:

Beşiktaş''ın bu durumu da bizi üzüyor sayın başkan. Borcu ödeyip gitseydiniz siz de üzülmezdiniz, Beşiktaş''a gönül veren milyonlarca taraftarı da üzmezdiniz.

2
0
yanıtYanıtla
Ak Kartal:

52. 100. 000 USD zarar etmişsiniz. Bir yılda. Pardon hangi kupayı aldınız kulüp bu kadar zarar ederken ya da hangi yatırımları yaptınız.

1
0
yanıtYanıtla
pako:

senin yaptıkların milyonlarca beşiktaşliyi üzdüde senin umurundamıki daha beter oıl

1
0
yanıtYanıtla
pako:

insanda biraz utanma olur hangi yüzle beşiktaşlıların yüzüne bakıyorsun

1
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

sakin, fikret orman bilançoları açıklar anlarız, çebi nin lafıyla hareket etmem zira cenk tosunu kiralık bile getiremedi sıfır icraat, para yok diyeceksiniz, e niye başkan oldu ?koskoca beşiktaş a başkan oluyorsun

1
0
yanıtYanıtla
şkjşokj:

para verdindemi getiremedin cenk tosun öpücükle alınmıyor öyle akıl fukarası

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title