Haberler

İbo, Canlı Yayına Bağlandı Şarkı Söyledi

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, telefonla bağlandığı atv Ana Haber'de şarkı söyledi ve "Eğer 21 gün sonra hastaneden yürüyerek çıkmazsam bana tazminat ödeyecekler" dedi.

Miami'de geçirdiği beyin ameliyatı sonrası ayağa kalacağı günü iple çeken İbrahim Tatlıses, telefonla bağlandığı atv Ana Haber'de şarkı söyledi ve "Eğer 21 gün sonra hastaneden yürüyerek çıkmazsam bana tazminat ödeyecekler" dedi.

BEYİN AMELİYATI OLMUŞTU

9 Mart'ta geçirdiği ameliyatla 2011'de uğradığı silahlı saldırı sırasında beynindeki parçalanan kafatası kemiğinden daha önde riskli bulunduğu için alınmayan parçadan kurtulan İbrahim Tatlıses, çarpıcı açıklamalar yaptı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Ak Parti'den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan sanatçı, geçen cuma Urfa'da yerel bir televizyona bağlandıktan sonra pazar gecesi de atv Ana Haber'e telefonla bağlandı ve Şebnem Sunar'ın sorularını yanıtladı.

İşte Tatlıses'in açıklamaları:

Beyin ameliyatı olduğumu bilmiyormuşum bak! Beyin ameliyatının bu kadar zor olduğunu bilsem biraz zor yatardım. Ama büyük bir cesaret... Aklıma güvendim, dua edenlere güvendim ve öyle ameliyata girdim. Zaten giderken de şehadet getirdim. Onları bile hatırlıyorum.

SAĞLIĞIM YERİNDE

Sağlığım iyi şu anda hastanenin bahçesindeyim. Az önce de bir tweet paylaştım. Bahçede kendi kendime geziyorum. Ayrıca o kız istemeye gidenlerin başı sağ olsun. Kız istemeye gidenler kaza geçirdi ya! 4 kişi ölmüş. Onların ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Bir de Fenerbahçe'ye yapılanları kınıyorum. Yani Fenerbahçeli olduğum için değil. Beşiktaş'a da, Galatasaray'a da, Trabzon'a da yapılsa aynı şey benim için... Hele hele gurbette bunları duymak var ya çok beter beter yani!

"TEKERLEKLİ ARABADAYIM"

Doktora göre her şey tamam... Bir de mukavele yapmışım. Ben farkında değilim. İmzaladım ama tabii ben yazıyı tam bimediğim için... Burdan 21 gün sonra yürüyerek çıkacağım. Eğer çıkarmazlarsa tazminat ödeyeceklermiş. 21 gün sonra yürüyerek çıkacağım, hazırlığımız öyle... Şu an tekerlekli arabayla hastane bahçesinde dolaşıyorum. Daha 13 günümüz var.

"YENİ KASET YAPACAĞIM"

Milletvekili için niyet ettim ama Geçen dönem de vardı. Olur olur olmaz olmaz... Her şeyin sağlığı önemli. Yeni albüm değil, yeni kaset yapacağım. Albüm benim anam anlamıyor mesela. Resim albümü anlıyor. Yeni kaset gelecek. Sesim zaten düzelmiş. Son olarak bir şey söylemek istiyorum. Daha çok bağıracağım merak etmeyin. Böyle küçük bir şeyle bitmez bu. Burda hastanede kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Şimdi bütün hastane döndü bana 'Bu ne yapıyor' diye bana bakıyorlar.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ak Parti Miami Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

hakuna matata:

şu haberi hergün önümüze servis yapmayın bıktık bıktık bize ne ibodan didodan yeter yav el insaf adamın kime ne hayrı var

8
7
yanıtYanıtla
daglı:

eskisinden daha iyi olursun inşallah

10
2
yanıtYanıtla
Alışkınız Mobil-IOS:

Urfa'nın babosan

5
2
yanıtYanıtla
..:

ölmemesinin bir sebebi muakkak var . . . kendisi için hayırlara vesile olacak şekilde yaşar inşallah

4
0
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

gecmis olsun ve INSALLAH kendini ISLAMIYETE verir

3
1
yanıtYanıtla
Erkan stuttgart:

Allah sifalar versin müzik piyasasina bi devrim getirdi ibrahim tatlises bi baska insan o Allah saglikli huzurlu uzun ömürler versin

3
0
yanıtYanıtla
pak gençlik:

ula bu daha ölmedi mi

0
2
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

Nankör Allaha sükret daha para kaset pesindesin önce Delikanli bir Baba olda o zipcik oglun Idoya ceki düzen ver ne o dövmeler terbiyesizler

1
1
yanıtYanıtla
metin şahin:

gel de kınalıyı açalım eski yerinde. BEN DE VARIM.

2
0
yanıtYanıtla
Türk:

Hala para diyuuur dazminad diyuuur kiro, bide sükür de be adam

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title