Haberler

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan eczacılara ulaşım ve otopark müjdesi

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eczacılar ve eczane çalışanlarının Çarşamba gününden itibaren Eczacılar Odası'ndan sağlayacakları kimlikle ücretsiz ulaşım ve İSPARK olanağından faydalanacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eczacılar ve eczane çalışanlarının Çarşamba gününden itibaren ücretsiz ulaşım ve İSPARK olanağından faydalanacağını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Eczacılara ücretsiz ulaşım müjdesi veren İmamoğlu, "Türkiye'de sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ve İSPARK olanağı sağlayan ilk kamu kurumu olduk. Şimdi sıra eczacılar ve eczane çalışanlarında. Çarşamba gününden itibaren Eczacılar Odası'ndan sağlayacakları kimlikle bu imkandan yararlanabilecekler. #BirlikteBaşaracağız" dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan eczacılara ulaşım ve otopark müjdesi

Öte yandan, İBB Başkanı İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarına karşı mücadele eden sağlık çalışanlarının İSPARK ve toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanacağını bildirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbul Çarşamba Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title